Brent petrol tavan yaptı motorine zam kapıda! Bu gece yarısı artış başlıyor! Motorine tokat gibi zam geldi

Brent petrol tavan yaptı motorine zam kapıda! Bu gece yarısı artış başlıyor! Motorine tokat gibi zam geldi

Son dakika akaryakıt haberleri... Brent petrolde yaşanan hareketlilik ile benzin ve motorin fiyatları araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ederken bir zam haberi daha geldi. Motorine okkalı zam geliyor, bu gece yarısı pompaya yansıdı. Araç sahipleri dikkat, zam gelmeden depoları fulleyin. Peki motorin fiyatına zammı geldi? 18 Ocak 2023 benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve son dakika gelişmeleri...

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde benzinin litresine zam gelmiş ve fiyatlar yukarı yönlü değişmişti. Bu doğrultuda sürücüler tarafından indirim haberi beklenirken bir zam haberi daha geldi. Sektör kaynaklarından gelen son dakika bilgisine göre motorine okkalı zam geldi. Tarih verildi, tokat gibi zam geldi. Peki akaryakıt fiyatlarında zam ya da indirim haberi var mı? Motorine zam mı geldi? 1 litre benzin kaç TL? İşte 18 Ocak 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları...

YILIN İLK ZAMMI GELMİŞTİ

Yeni yılın ilk haftasında Brent petrolde yaşanan düşüşle birlikte benzinin litresine indirim gelmişti. Ancak geçtiğimiz hafta Brent petrol fiyatları yeniden yükselmiş ve benzine yılın ilk zammı yapılmıştı. Petroldeki son duruma bağlı olarak fiyatlar bu gece bir kez daha değişti ve benzin litre fiyatı 67 kuruş zamlandı.

SON DAKİKA: MOTORİNE OKKALI ZAM GELİYOR!

Benzin fiyatına gelen zam sonrası vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim haberi beklemeye başladı. Gelen son dakika haberi ise sürücüleri hüsrana uğrattı. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, bu gece yarısı motorine 1 lira 5 kuruş zam geldi.

dfbdf-20.jpg

Zammın ardından litre fiyatları ortalama İstanbul için 23.16 TL, Ankara için 23.36 TL ve İzmir içinse 23.47 TL oldu

BRENT PETROL BUGÜN KAÇ DOLAR?

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 86,78 dolardan işlem görüyor. Dün 85,92 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 86,82 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.28 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1 artarak 86,78 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 81,41 dolardan alıcı buldu.

18 OCAK 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20,34 TL
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23,11 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,57 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20,35 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 23,11 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,83 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 20,61 TL
  • Motorin fiyatı: 23,37 TL
  • LPG fiyatı: 10,83 TL

dfbfdbd-15.jpg

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Benzin fiyatı: 20,57 TL
  • Motorin fiyatı: 23,42 TL
  • LPG fiyatı: 10,58 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NEDEN YÜKSELİYOR?

Yurt içi akaryakıt fiyatları küresel petroldeki seviyeler ve dolar kurundaki değişime göre belirleniyor. Dolar kurunda belirgin bir artış yok, fiyat 18,80 civarında. Ancak petrol fiyatları son haftada yükselişe geçti. Ham petrol 80 dolara yaklaşırken Brent petrol ise 85 dolar yakınında işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş akaryakıt fiyatlarının da zamlanmasına neden oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN