Bu araba hem çok ucuz hem de çok akıllı! Chery, Türkiye'de yerini sağlamlaştırıyor: Tiggo 8 Pro yok satacak

Bu araba hem çok ucuz hem de çok akıllı! Chery, Türkiye'de yerini sağlamlaştırıyor: Tiggo 8 Pro yok satacak

Chery Türkiye’deki otomobil severleri yeni modelleriyle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak iki modelini satışa çıkaran Chery, Türkiye’de yerini sağlamlaştırıyor. İşte, Chery’nin hem ucuz hem de çok akıllı olan yeni modelleri…

ESMAGÜL KOÇAK

Chery Türkiye pazarına çok konuşulacak iki yeni model sundu. SUV segmentinde yer alan bu iki model hem gelişmiş teknolojik özellikleri hem de fiyatıyla oldukça dikkat çekiyor. İşte, Chery’nin Türkiye pazarına kazandırdığı iki modeli….

Chery'nin Türkiye'deki otomobil severlere sunmuş olduğu TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modelleri, gelişmiş teknolojik özellikleri ve lansmana özel fiyatlarıyla büyük ilgi görüyor. SUV segmentinde yer alan bu iki model, kullanıcılarına hem konfor hem de üstün performans vaat ediyor.

cherry-tiggo-8-pro-1.jpg

TIGGO 7 PRO, 1.6 litre turbo dört silindirli benzinli motoru ile 183 beygir güç ve 275 Nm tork sunarken, 7 ileri DCT şanzımanla kombine ediliyor ve 8.6 lt/100 km yakıt tüketimi değerine sahip. Araç, 0-100 km/s hızlanmasını 9,2 saniyede tamamlıyor. 4500 mm uzunluğa, 1842 mm genişliğe ve 1746 mm yüksekliğe sahip olan TIGGO 7 PRO, 210 mm yerden yüksekliği ile dikkat çekiyor. Araçta 12 inçlik LCD dijital gösterge paneli ve 8 inçlik LCD dokunmatik ekran gibi modern donanımlar bulunuyor​​.

yeni-proje-13-001.jpg

BU MODEL TAMAMEN AKILLI

Diğer yandan, TIGGO 8 PRO, aileye yeni katılan ve "Ailenin En Büyüğü" olarak nitelendirilen model olarak öne çıkıyor. 1.6 litre turbo dört silindirli benzinli motoru, 183 hp güç ve 275 Nm tork üretiyor ve bu güç, 7 ileri DCT şanzıman vasıtasıyla ön tekerleklere aktarılıyor. TIGGO 8 PRO, 4722 mm uzunluk, 1860 mm genişlik, 1745 mm yükseklik ve 2710 mm aks mesafesi ölçülerine sahip. Full LED farlar, krom çıtalar, 18 inç çift renkli alüminyum alaşımlı jantlar, deri kaplamalı koltuklar gibi lüks detaylar sunuyor. Ayrıca, Türkçe akıllı komut sistemi, 12 ADAS (Gelişmiş Akıllı Sürücü Asistan Sistemi) gibi güvenlik donanımlarıyla dolu bir paket sunarak, kullanıcıların güvenliğini en üst düzeye çıkarıyor​​.

cherry-tiggo-8-pro.jpg

2024 model yılı için TIGGO 7 PRO'nun başlangıç fiyatı 1.248.100 TL olarak belirlenirken, TIGGO 8 PRO ise 1.543.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor​​. Bu fiyatlar ve özellikler, her iki modeli de segmentinde rekabetçi kılıyor ve SUV araç piyasasında Chery'nin güçlü bir alternatif olarak konumlanmasını sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN