Bu araçları alanlar tamirhanenin yanından geçmiyor, paraları da cebine kalıyor! İşte size masraf çıkarmayacak o 5 model

Bu araçları alanlar tamirhanenin yanından geçmiyor, paraları da cebine kalıyor! İşte size masraf çıkarmayacak o 5 model

Yeni araba alacakların ikinci el araçlarda yaşanabilecek arızaları göz önünde bulundurması gerekiyor. Çünkü alınan aracın masrafları, araç sahibinin masrafını oldukça zorlayabiliyor. Bu yüzden yeni araç alacaklar en az arıza çıkaran model ve markaları tercih etmek istiyor. Peki, en az arızalanan araç modelleri hangileri? İşte size masraf çıkarmayacak o 5 model…

Araba sahiplerinin en büyük giderleri genelde tamir masrafları oluyor. Bu kapsamda ABD’li CarMD araştırma şirketinin yaptığı araştırmada, az masraf çıkararak dünyaya nam salmış olan araç modelleri de ortaya çıktı. İşte, CarMD’nin araştırmalarına göre dünyada en az arızalanan 5 marka…

MAZDA

mazda.jpg

Japon otomotiv devi Mazda, en az arızalanan markaların başında geliyor. Dayanıklı ve güvenilir olan Mazda, CarMD araştırmasında en az arızalanan otomobil listesinin 1’inci sırasında.

TOYOTA

toyota.jpg

Toyota, sağlam ve dayanıklı yapısıyla sektörde çok konuşulan markalardan. Türk sanayisinde “trigeri kayış değil zincir” olarak bilinen Toyota, özellikle motor ve şanzımandaki dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.

ACURA

acura.jpg

Türkiye’de çok bilinmeyen bu marka, ABD, Kanada ve Hong Kong pazarlarında lüks otomobilleri ile tanınıyor. Listenin 3’üncü sırasında yer alan Acura, sağlamlığı ile dikkat çekiyor.

HYUNDAI

hyundai.jpg

Koreli üretici Hyundai, Japon markaları arasında yer buluyor. Türkiye’de popüler olan marka, son zamanlarda yaşadığı sorunları çözüme kavuşturarak yeniden en az arızalanan otomobil markaları arasına girdi.

HONDA

honda.jpg

Modifiyeyi popüler hale getiren markalar arasında yer alan Honda, Türkiye’de geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Listenin 5’inci sırasında yer alan model, dayanıklılığı ve güvenilirliği ile tercih ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN