Bu elektrikli 3,6 milyon km test edildi öyle satışa çıktı! Kışın yarı yarıya hızlı şarj

Bu elektrikli 3,6 milyon km test edildi öyle satışa çıktı! Kışın yarı yarıya hızlı şarj

Elektrikli araçlar yeni özellikleri ile piyasada yer almaya devam ediyor. Tam 3,6 milyon kilometre test edilen bu araç kış aylarında yarı yarıya hızlı şarj özelliği ile herkesin dikkatinde yer alıyor. -41 dereceden +53 dereceye kadar test edildi onaylandı. İşte piyasaya çıkacak yeni elektrikli…

Son yılların gözde araç modelleri arasında yer alan elektrikliler piyasayı derinden sarsmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda benzinli ya da dizel araçlar tercih edilirken son günlerde herkesin tercihi elektrikli araçlardan yana oluyor. Porsche yeni elektrikli aracından ilk görüntüleri paylaştı. 3,6 milyon kilometre test edilen Porsche Taycan için nefesler tutuldu. İlkbaharda yolların tozunu dumana katacak. İşte piyasaya çıkacak yeni elektrikli…

3,6 MİLYON KİLOMETRE TEST EDİLDİ

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Porsche Taycan’dan test görüntüleri geldi. -41 dereceden +53 dereceye kadar zorlu yolları aşan Porsche Taycan, ilkbaharda yollara çıkacak. Spor Sedan olarak sektörde yer alacak olan yeni elektrikli aracın kış aylarında hızlı şarj süresini yarı yarıya kısalttı söyleniyor.

porshce-taycan.jpg

Oldukça gelişmiş bir termal yönetim sistemi bulunan aracın hem şarj olurken hem de yüksek performans sırasında bataryayı daha verimli soğutabildiği belirtiliyor. Porsche’un yeni Taycan modelinin her yönüyle ilk versiyonuna oranla daha iyi bir performans gösterdiği söyleniyor. İlkbaharda yola çıkması beklenen araç üzerinde çalışmalar devam ederken özellikleri de merak ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN