Bu kampanya kafayı yedirttirir! O marketlerde 5 kiloluk şeker 100 liraya düştü! Fiyatı duyan koşuyor, bitmeden yetişin

Bu kampanya kafayı yedirttirir! O marketlerde 5 kiloluk şeker 100 liraya düştü! Fiyatı duyan koşuyor, bitmeden yetişin

Türkiye'de artan gıda fiyatlarından en çok etkilenen ürünlerin başında gelen şekeri indirimli alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan kampanyaları araştıran vatandaşlar için güzel haber geldi. O marketlerde şeker fiyatlarında öyle bir indirim oldu ki duyan akın edecek. Yarı fiyatına alacaklar! Bu fırsat kaçmaz, filesini alan o marketlere koşuyor. Hemen sizde şekerinizi indirimli alın. İşte kampanyanın detayları...

Artan gıda fiyatlarından en çok etkilenen ürünlerinden başında gelen şeker için görülmemiş indirim. Bu marketlerde şeker fiyatları yarıdan fazla düştü. İndirimleri ürünleri takip eden vatandaşlar bu haberle bayram edecek. 5 kiloluk şeker 101 TL'ye kadar düştü. Fiyatı duyan kilo kilo alıyor. Peki şeker fiyatları ne kadar? Şeker fiyatlarında indirim var mı? Hangi markette şeker fiyatları indirimde? İşte haberin ayrıntıları...

ŞEKERİN FİYATINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Afyonkarahisar Tarım Market'lerinde şeker fiyatları öyle bir düştü ki duyan koşuyor. Vatandaşlar marketin önüne akın etti. Market çalışanları ucuz şeker alabilmek adına metrelerce kuyruk oluşturan ve bekleyen vatandaşları düzgün sıra olmaları için sık sık uyardı.

kmssdsd.jpg

5 KİLOSU 100 LİRAYA DÜŞTÜ

Gıda fiyatlarındaki artıştan en çok etkilenen ürünlerin başında gelen şeker, vatandaşların gündeminde. İndirimle şeker almak isteyen vatandaşlar fiyatı görünce şok oldu. 5 kiloluk şeker tam 101 TL!

knsds.jpg

METRELERCE SIRA OLUŞTU

Ucuz şeker alabilmek için marketin önünde uzun kuyruklar oluşurken yetişen kilo kilo aldı. 5 kilo şekerin 101 liraya satıldığını söyleyen bir kadın, 2,5 saattir sırada beklediğini söyledi. Fiyatların marketlere göre çok da ucuz olmadığını söyleyen vatandaşlar, “Burada şekerin kilosu 20 lira, markette de 22 lira ucuz değil yani. İnsanları böyle bekletiyorlar” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN