Bu taktikleri uygulayan köşeyi dönecek! Uzman isim tüm ayrıntılarıyla anlattı! Yatırım yapanın kasası dolacak

Bu taktikleri uygulayan köşeyi dönecek! Uzman isim tüm ayrıntılarıyla anlattı! Yatırım yapanın kasası dolacak

Altın yatırımcıları piyasa araştırması yapmaya devam ederken uzman isimler tarafından yapılan yorumlarda oldukça dikkat çekiyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dikkat çeken önemli açıklamalarda bulundu. İşte herkesin merak ettiği o taktikler…

Yorumlarıyla nokta atışı yapan İslam Memiş altın piyasasını değerlendirdi. Deprem felaketinin ardından herhangi bir yatırım aracı hakkında değerlendirme yapmayan İslam Memiş, yeni yorumlarıyla tüm gözleri üzerinde topladı. YouTube hesabında dikkat çeken açıklamalarda bulunan uzman isim “Bunu yapana gram altın ucuz değil bedava” ifadeleri ile herkesin dikkatini çekti. İşte herkesin merak ettiği o taktikler…


ALTIN ALACAKLAR DİKKAT

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar yatırımcılarını sevindiren önemli açıklamalarda bulunurken bu kez de altın yatırımcılarını sevindirdi. Kritik değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, "Gram altın ucuz değil, bedava" diyerek tüm dikkatleri çekti. Piyasaların haftaya düşüşle başladığının altını çizen uzman isim, gram altının 1100 TL'nin altına düştüğünü belirtti. Dolarda kısa vadede bant aralığının değişmediğine dikkat çeken İslam Memiş, 2023 yılında uzun vadede 24 ile 25 TL seviyesinin görülebileceğinin altını çizdi.

altinlar.jpg
Euro düşerken euro-dolar paritesinin de gerilediğini ifade eden Memiş, Euro lehine yükselmenin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. Gram altın için dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, gram altının 1100 TL ve altında yer alan gram altın fiyatının 1128'den satıldığını vurguladı. Yıllık fazla 1450 TL ile 1550 TL seviyesinin görüldüğüne dikkat çeken uzman isim, ons altına dolar endeksi nedeniyle baskılandığını söyledi.

islam-memis-gram-altin.jpg

BORSA’YA YATIRIM YAPACAKLARI UYARDI

İslam Memiş, bu hafta yapılan destek alımları ile 1850 dolara kadar yükselen ons altın fiyatının yıl içerisinde 2000 dolar seviyesine yükseleceğini vurguladı. Borsa hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Memiş, Borsa İstanbul'un kısa vadede baskılandığının altını çizdi. Yatırımcıların borsayı orta ve uzun vadeyi baz alarak işlem yapmasını tercih ettiğini dile getiren Memiş, borsada yapılan işlemlerde "Ne alırsan kazanırsın" mantığının da yanlış bir tutum olduğunun altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN