Bugün almayan yarın pişman olur! QNB Finansbank Ocak ayında herkese 100 bin TL dağıtacak: Bana vermez demeden başvurun

Bugün almayan yarın pişman olur! QNB Finansbank Ocak ayında herkese 100 bin TL dağıtacak: Bana vermez demeden başvurun

QNB Finansbank ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan müşterileri için yapmış olduğu kampanya ile 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor!

QNB Finansbank'ın yapmış olduğu kampanya için 100 bin TL'ye kadar ödeme alınabilecek.  Aralık ayında başlatılan bu kampanya Ocak ayı sonuna kadar devam edeceği Finansbank'ın resmi internet sitesinden yayınlandı. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşteriler, Finansbank müşteri hizmetleri üzerinden SMS atarak, Finansbank mobil bankacılık hizmetleri veya banka şubelerine giderek ihtiayç kredisi hizmetlerinden yararlanabilirler.

QNB

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ NASIL ALINIR?

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek üzere bankalara yapmış olduğu müracaat sonucu kredi politikalarına uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içinde 24 ay vadeli kredi ödemesi yapılıyor. QNB Finansbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar T.C. kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulamada, kredi puanı 1.600 üzerinde olması gerekiyor.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşteriler, T.C. kimlik numarasını 5030'a mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirler. T.C. kimlik numarası üzerinden yapılan kredi başvurusu sonrasında onay alan müşteriler, belirli şartlara göre bu kredileri hesaplarından kullanması için QNB mobil uygulaması üzerinden işlem yapması gerekmektedir. Sizlerde bu şekilde başvuruda bulunarak kredinizi kullanabilirsiniz. QNB mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi alacaksanız banka sizlere sonucu hemen bildirmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN