BYD'den yeni hibrit araç! Tanıtımı yapıldı: İşte BYD Seal 06 teknik özellikleri...

BYD'den yeni hibrit araç! Tanıtımı yapıldı: İşte BYD Seal 06 teknik özellikleri...

BYD'den yeni bir hibrit araç daha! Tanıtımı yapılan BYD Seal 06, teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte BYD Seal 06 teknik özellikleri...

Çinli otomotiv devi BYD, Seal serisinin bir parçası olan yeni plug-in hibrit sedan modeli olan Seal 06 hakkında detayları paylaştı. Gelecek yıl piyasaya sürülmesi planlanan bu araç, BYD'nin Seal ailesine yeni bir soluk getirecek.

BYD SEAL 06 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BYD Seal 06 rivelata in Cina - MotorisuMotori.it

BYD'nin resmi açıklamalarına göre, Seal 06, 4830 mm uzunluğunda, 1875 mm genişliğinde ve 1495 mm yüksekliğinde olacak. Bu ölçülerle aracın, mevcut Seal ve Seal DM-i modelleri arasında konumlanması bekleniyor.

Seal 06, 74 kW gücünde bir benzinli motora sahip olacak. Ayrıca araç, 120 kW veya 160 kW elektrik gücüne sahip motor seçenekleriyle sunulacak. Her iki motor seçeneğinin de 180 km/saat hıza ulaşabileceği belirtilirken, araçta 60 km ve 90 km elektrik menziline sahip 10 kWh ve 16 kWh boyutlarında batarya seçenekleri sunulacak.

Tasarım açısından, Seal 06'nın bumerang farları yerine L şeklindeki farlara sahip olacağı belirtiliyor. Arka kasa ise Seal DM-i modeline benzer şekilde büyük olacak. Araç, güç aktarma organlarına bağlı olarak 1660 kg ile 1775 kg arasında değişen bir ağırlığa sahip olacak.

BYD SEAL 06 NE ZAMAN PİYASAYA SÜRÜLECEK?

byd-seal-06-1.jpg

Seal 06'nın önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi beklenirken, bu modelin sadece içten yanmalı Seal ile Seal DM-i modelleri arasındaki kullanıcı tabanını hedefleyeceği düşünülüyor. Ancak, fiyatlandırma detayları hala belirsizliğini koruyor.

BYD, 2023 yılında 3 milyondan fazla yeni elektrikli ve hibrit otomobil üreterek pazarda liderliğini sürdürüyor. Tesla'yı ikinci kez geride bırakan Çinli üretici, 1,6 milyon elektrikli ve 1,4 milyon plug-in hibrit aracı müşterilere ulaştırdığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN