BYD'nin yeni elektrikli SUV'u Seal X/Mini ortaya çıktı: Çok yakında yollarda

BYD'nin yeni elektrikli SUV'u Seal X/Mini ortaya çıktı: Çok yakında yollarda

Tüketicilere elektrikli araç alanında yenilikçi ve güvenilir bir alternatif sunan BYD yeni elektrikli SUV modelini düzenlediği lansmanla tanıttı. Avrupa pazarındaki yerini sağlamlaştırmak isteyen markanın yeni tasarımı yoğun ilgi görecek gibi duruyor…

ESMAGÜL KOÇAK

Elektrikli otomobil sektörüne damga vuran BYD, rakiplerini geride bırakacak yeni tasarımını tanıttı. Yeni elektrikli SUV’u Seal X/Mini’ye özel lansman düzenleyen BYD, bu yeni tasarımını farklı isimlerle piyasaya sürmeye hazırlanıyor…

Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, Avrupa pazarını hedefleyen 4,6 metrelik yeni SUV modeli Seal X/Mini'yi tanıttı. Farklı isimlerle piyasaya sürülecek araç, yeni e-platform 3.0 evo mimarisiyle geliştirildi.

Çinli elektrikli araç üreticisi BYD, küresel pazarlara yönelik çalışmalarını hızlandırarak Avrupa pazarına yönelik yeni elektrikli SUV modeli Seal X/Mini'yi gün yüzüne çıkardı. 4,6 metrelik uzunluğa sahip yeni model, firmanın e-platform 3.0 evo mimarisiyle tasarlandı.

aau.jpg

BU YIL SATIŞA SUNULMASI BEKLENİYOR

Seal X/Mini, Seal 06 GT ve Seal 05 EV gibi farklı isimlerle pazara girecek ve giriş seviyesinde 160 kW gücündeki arkadan itişli bir motorla birlikte LFP batarya teknolojisine sahip olacak. Modelin 2024'ün ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

yeni-proje-2-002.jpg

HEDEFİ AVRUPA PAZARINDAKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRMAK

BYD'nin gelecekteki küresel planları arasında Seal ve Sea Lion serisi araçlarla hem sedan hem de SUV segmentlerinde kapsamlı bir varlık göstermek bulunuyor. Firmanın Dolphin markası ise daha ucuz modellerde kullanılacak. Bu strateji, BYD'nin elektrikli araç piyasasındaki konumunu güçlendirmeye yönelik iddialı bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yeni SUV modelinin lansmanıyla BYD, tüketicilere elektrikli araç alanında yenilikçi ve güvenilir bir alternatif sunarak Avrupa pazarındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN