‘Çarşamba gününe kadar’ diyerek uyardı! İslam Memiş’ten yeni bomba: Altın, dolar, Euro…

‘Çarşamba gününe kadar’ diyerek uyardı! İslam Memiş’ten yeni bomba: Altın, dolar, Euro…

Yerel seçimlerin ardından piyasaya dair yeni bir değerlendirme yapan İslam Memiş, yatırımcılara yol haritası olacak açıklamalara imza attı. ‘Çarşamba gününe kadar’ diyerek uyaran Memiş’in açıklamaları haberimizde…

Yerel seçimlerden sonra piyasalardaki gelişmelere değerlendiren İslam Memiş, yatırımcılara yeni yol haritası sundu. Kışın içe kapanık dönemin bittiğini söyleyen Memiş, baharın gelmesiyle beraber dışarıdaki para trafiğinin canlanacağını aktardı. Yaptığı değerlendirmenin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, piyasadaki dalgalanmaya rağmen genel trendin ve yolun aynı olduğunu da vurguladı.

İKİNCİ ÇEYREĞE DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

İkinci çeyreğe değerli madenlerin yükselişi ile başlandığını söyleyen Memiş, bu yükselişte FED’in politikaları ile jeopolitik gerilimlerin etkili olduğunu söyledi. İkinci çeyrekte jeopolitik gerilimlerin daha belirgin olabileceği düşüncesini savunan Memiş, özellikle Rusya, Çin ve Avrupa arasındaki ilişkileri yakından takip edeceğini belirtti.

islam-memis-1-001.jpg

Memiş, yerli borsalardaki düşüşlerin ardından yabancı yatırımcıların girişlerinin artabileceğini ve orta-uzun vadede pozitif bir görünüm olduğunu belirtti.

Çarşamba gününe kadar dalgalı bir piyasa beklentisi olduğunu söyleyen Memiş, düşüşlerin alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini fakat çıkışlar için daha erken olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN