Chery'den ÖTV muafiyeti müjdesi! Sadece sınırlı sayıda elini çabuk tutan alır... Ünlü otomotiv yazarı duyurdu

Chery'den ÖTV muafiyeti müjdesi! Sadece sınırlı sayıda elini çabuk tutan alır... Ünlü otomotiv yazarı duyurdu

Chery meraklılarına kaçırılmayacak fırsat duyuruldu. Elini çabuk tutan Özel Tüketim Vergisi'nden (ÖTV) muaf bir şekilde Chery sahibi oluyor. Sınırlı sayıda başlatılan kampanya detaylarını, ünlü otomotiv yazarı paylaştı. işte tüm detaylar...

Chery'den az önce dev kampanya paylaşıldı. Ünlü otomotiv yazarının yaptığı paylaşımın ardından tüketiciler harekete geçti. Sınırlı sayıda başlatılan kampanya büyük ilgi görüyor. Chery'nin Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro modellerinde ÖTV muaf imkanları paylaşıldı.

KASIM KAMPANYASI BAŞLADI

2023 yılının başlarında satışlara başlayan Chery, umduğundan fazla talep gördü. Milyonlarca tüketicinin ilgi duyduğu araçlar ülke gündeminde yer aldı. Yerli ve Milli otomobil TOGG'un ardından Çin'den gelen Chery günümüzde de ilgi görüyor. Ülkemize 2 farklı modeliyle gelen Chery, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'yu tanıttı.

Türkiye'de asfaltlarda yer alan Chery modelleri için yeni bir kampanya duyuruldu. Ünlü otomotiv yazarı Murat Tosun tarafından paylaşılan bilgiler ise milyonları harekete geçirdi. Murat Tosun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "CHERY KASIM KAMPANYASI" başlığını kullandı. Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro modellerinde yeni bir kampanyayı tanıttı.

chery-tiggo-7-pro-e1581855941319.jpg

CHERY'DEN DEV KAMPANYA

Otomotiv yazarı Murat Tosun tarafından sosyal medyada paylaşılan kampanya milyonların dikkatini çekti. Chery markasının en sevilen modellerinden olan Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro kampanyası otomotiv sektöründe gündeme ekonu oldu. Chery'de 2 farklı modelin Luxury ve Excellent paketlerinde 50 bin TL takas desteği ya da 100 bin TL 12 ay, 0 faiz imkanları sunulduğunun paylaşarak asıl bombayı duyurdu.

ÖTV MUAFİYET İMKANI

Chery Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro modellerinde, sınırlı sayıda olmak kaydıyla Comfort paketlerinde ÖTV muafiyet imkanı olduğunu duyurdu. Bu detayı duyanlar satın almak için sıraya giriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN