Tesla'dan Türkiye'ye büyük jest! 400 Bin TL indirime girdi: Bu fırsatı kaçıranın gece uykuları kaçar

Tesla'dan Türkiye'ye büyük jest! 400 Bin TL indirime girdi: Bu fırsatı kaçıranın gece uykuları kaçar

Otomobil piyasasına damga vuran Tesla, büyük bir ilgiyle satışlarına devam ediyor. Türkiye'de satışa sunulan Tesla Model Y'de indirim başladı. Hayalini kuran tüketiciler satın almak için sıraya girdi. Tam tamına 400 bin TL'lik indirim bekliyor. İşte tüm detaylar...

Elektrikli otomobil piyasasının en sevilenlerinden olan Tesla'da dev indirim başladı. Türkiye'de satışa çıkan Tesla Model Y'de 400 bin TL değerinde indirim yapıldı. ABD'li dev otomobil markası Tesla, dünya üzerinde büyük ilgi görüyor. İndirimleriyle gündeme bomba gibi oturan Tesla, yeni fiyat tarifelerini paylaştı.

TESLA'DAN DEV İNDİRİM

Dünyanın birçok ülkesinde indirim başlatan Tesla'nın yeni durağı Türkiye oldu. Türkiye'de satışa çıkartılan Model Y araçlarında dev indirim gündemini koruyor.

Çin ve ABD fiyatlarında sık sık güncellemeler yapan Tesla, Türkiye için de güncellemeye gitti. Yapılan 400 bin TL değerindeki indirimin ardından, Model Y'den donanım özelliklerine göre farklı fiyatlar gündemde yerini aldı.

tesla-model-y.webp

İNDİRİM SONRASI FİYATLAR

Tesla araçlarının fiyatlarındaki düşüş dikkat çekti. En ucuz paketinin 2 milyon 712 bin 538 TL'den indirim sonrasında 2 milyon 355 bin 480 TL düştüğünü paylaştı duyurdu. En pahalı paketi ise 3 milyon 517 bin 421 TL'den indirim sonrasında 3 milyon 297 bin 811 TL'ye geriledi.

tesla.webp

ÇEŞİTLİLİK PİYASAYI ETKİLİYOR

Türkiye'de artan elektrikli otomobil çeşitler, diğer marka ve modellerde indirime neden oldu. Çin üzerinden gelen çeşitli otomobiller piyasada yerini alırken, rekabet sonucu peş peşe indirimler duyuruluyor. Yerli ve Milli otomobil TOGG'un ardından asfalt üzerinde çeşit çeşit elektrikli araçlar yer alıyor.

Çeşitliliğin artması sonucunda elektrikli araç piyasalarında yeni düşüşler bekleniyor. Elon Musk'ın Türkiye'ye olan ilgisinin ardından Tesla fabrikası kurulma diyaloglarının gerçekleşmesi halinde daha büyük indirimlerin yer alması gündemde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN