Çiftçilere can suyu! 28.000 TL ödeme için imza atıldı! T.C kimlik numarasına göre hesaplarda! Hemen kontrol edin

Çiftçilere can suyu! 28.000 TL ödeme için imza atıldı! T.C kimlik numarasına göre hesaplarda! Hemen kontrol edin

Her hafta Cuma günleri hesaplara yatırılan ödemeler için yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. T.C kimlik numarasının son hanesine göre yapılan ödemeler için açıklama Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi. Çiftçilere can suyu olacak ödemeler için düğmeye basıldı. 28.000 TL ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar…

2024 yılı ile birlikte tarımsal destek ödemeleri için açıklamalarda yakından takip ediliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeler T.C kimlik numarasının son hanesine göre çiftçilerin hesabına yatırılıyor. Ocak ayı itibarıyla yeni projeler gündeme gelmeye devam ederken 28.000 TL için imzalar atıldı. Belediyenin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan duyuru ile birlikte detaylar aktarıldı. İşte tüm detaylar…

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemeleri cuma günleri hesaplara yatırılıyor. Belediyeler resmi internet sitesi üzerinden detayları aktarırken Kırkağaç Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte ödeme detayları netleşti. Kırkağaç Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

ciftci-mazot.jpg

“İlçemizde son yıllarda çok fazla artış gösteren tarım alanlarımızdaki hırsızlık olaylarının önlenmesi için güvenlik kamera sistemi yapılması projesi, Kırkağaç Kaymakamlığı'nın öncülüğünde, Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı'nın koordinesinde komisyon kurulmuş ve bununla birlikte geçtiğimiz yıl mart ayında Kırkağaç Belediyesi olarak araç, gereç ve ekipman desteğini verdiğimiz güvenlik kamera sistemi projesine 100.000,00 TL de nakit desteği yapılmıştı. Bu yıl da yeni yapılan protokol ile birlikte 28.000,00 TL daha nakit desteği sağlayan protokol; Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kırkağaç Belediye Başkanımız Yaşar İsmail Gedüz ve Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özari tarafından imzalandı. Tüm çiftçilerimize ve Kırkağaç'ımıza hayırlı olmasını diliyoruz”

ciftci-destek-basvurulari-1.jpg

ÖDEMELER NE ZAMAN HESAPLARA YATIRILACAK?

Üreticilerin merakla beklediği destek ödemelerinin ne zaman hesapları aktarılacağı merak ediliyor. Destek projeleri kapsamında çiftçilerin hesabına cuma günleri ödemeler yatırılmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen destek ödemelerinin yine Cuma günleri hesaplara yatırılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN