Citroen yeni aracıyla geliyor! İçinde yok yok, tam bir ev: Gezginler buna bayılacak

Citroen yeni aracıyla geliyor! İçinde yok yok, tam bir ev: Gezginler buna bayılacak

Citroen yeni aracını tanıttı! Gezginler bu arabayı görünce kendinden geçecek! İçinde ne ararsanız var, mutfaktan banyoya! Ev almak yerine bunu alacaksınız, tam bir ev...

Citroen, son model aracıyla dikkat çekici özellikleri ve yenilikçi tasarım detayları ile otomobil dünyasında adından söz ettiriyor. Firmanın bu modelinde, her detayın özenle düşünüldüğü ve kullanıcı deneyiminin en üst seviyede tutulduğu göze çarpıyor.

Aracın zengin donanımı, her türlü ihtiyaca cevap verecek özelliklerle dolu.

CİTROEN HOLİDAYS ÖZELLİKLERİ

Citroen, güncellenmiş Spacetourer van tabanlı MPV'sinin karavan versiyonunu tanıtarak şaşırtıcı bir özellik yelpazesi sunuyor. Yataklardan mutfak ve duş alanına kadar her detayın düşünüldüğü bu model, Citroen Holidays adıyla 2024 baharında satışa sunulacak. Ancak, fiyatlandırma konusundaki detaylar henüz açıklanmadı.

Aracın altında bulunan bir yatak ile donatılmış açılır tavan çadırı, ikinci sıradaki koltukların katlanarak iki kişilik bir yatak oluşturmasına imkan tanıyor. Mini mutfak alanında ise lavabo, iki gazlı ocak ve 16 litrelik bir mini buzdolabıyla hiçbir evi aratmıyor. Ayrıca, ön koltuklar geri döndürülerek yaşam alanına döndürülebiliyor.

Arka bölüm, elektrikle çalıştırılabilen sürgülü kapılar ve açık havadan en iyi şekilde yararlanmak için bir tente ile isteğe bağlı olarak açılıyor. Hijyen ihtiyaçları için arka tarafta 25 litrelik bir su deposuna sahip bir duş, 10 litrelik temiz su tankı ve 10 litrelik atık su tankı bulunuyor.

Programlanabilir kontrol paneli sayesinde Holidays'in iklimini ve ortam aydınlatmasını yönetmek mümkün. Ayrıca, kablosuz akıllı telefon şarj cihazı, 2 USB-A ve USB-C bağlantı noktaları ile birlikte 230V soketi gibi modern özellikler de araçta mevcut.

Citroen Holidays, iki farklı dizel motor seçeneği sunuyor: 144 beygir gücündeki 2.0 litrelik motor altı ileri manuel şanzımanla ve 177 beygir gücündeki motor ise sekiz ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN