Dev teknoloji şirketi halka arz oluyor! Binlerce yatırımcının beklediği haber geldi

Dev teknoloji şirketi halka arz oluyor! Binlerce yatırımcının beklediği haber geldi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), binlerce yatırımcının beklediği haberi verdi. SPK açıklamasına göre, dev teknoloji şirketi halka arz oluyor. İşte detaylar…

Borsa İstanbul’da dev bir şirket daha halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Odine Solutions Teknoloji’nin halk arz başvurusunu kabul etti. SPK’nın onayladığı başvuru sonrasında teknoloji devinin taslak izahname detayları da belli oldu.

Şirket halka arzda 22.100.000 lot bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemi ile dağıtacak. Halka arzdan sonra şirketin halka açıklık oranı %40 olarak belirlendi. Şirketin BIST kodu #ODINE olarak belirlenirken, halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş konsorsiyum liderliğinde yürütülecek halka arzda T1-T2 bakiye kullanılamayacak.

teknoloji-devi-halka-arz-1.jpg

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Borsa İstanbul’da halka arz sonrasında “Yıldız Pazar”da işlem görecek şirketin önümüzdeki hafta açıklanacak 2 iş gününde talep toplaması bekleniyor.

Odine Solutions Teknoloji'nin halka arzına katılabilecek aracı kurumlar ile bankalar ve tahmini kaç lot vereceği, yakında yayınlanacak onaylı izahnameden sonra belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN