Dolar borcu olanlar dikkat! Selçuk Geçer rekor için tarih verdi: Elinizde bomba patlayabilir...

Dolar borcu olanlar dikkat! Selçuk Geçer rekor için tarih verdi: Elinizde bomba patlayabilir...

Dolar kuru Yerel Seçimler sonrası ufak ufak yükselmeye devam ediyor. 32 TL bandını aşan dolar\TL'nin ne kadar yükseleceği merak konusu olurken uzmanlardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki dolar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer rekor için tarih verdi. Dolar borcu olanlar dikkat! Elinizde bomba patlayabilir. İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini ve yorumu...

Yerel Seçimler sonrası dolar kuru yükselişine devam ediyor. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar alınır mı satılır mı?' sorularını araştırırken gözler uzmanların açıklamalarına çevrilmiş durumda. Ekonomist Selçuk Geçer hem altın fiyatları ile ilgili hem de dolar kuru ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Dolar borcu olanlar dikkat! Selçuk Geçer rekor için tarih verdi.

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT! SELÇUK GEÇER BAS BAS UYARDI

Dolar seçimlerden sonrada yükselişini sürdürüyor. Vatandaşlar 'Dolar yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken Ekonomi gazetecisi Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Selçuk Geçer bayram olmasına karşın 32 Türk Lirası'nın üzerinde bir dolar fiyatlanması beklediğini duyurdu.

yeni-proje-2024-04-14t122238-190.jpg

Geçer dolar kuruna yönelik açıklamasında kur korumalı mevduat sistemi baskısı ile birlikte doların yükselebileceğini belirterek "Dolar yarın karşınıza roket gibi çıkar, füze gibi çıkar. Arkadaşlar, bir anda fırlar gider, neye uğradığınızı şaşırırsınız” ifadelerini kullandı.

REKOR SEVİYELERE HAZIR OLUN...

Merkez Bankası'nın 2024 sonu dolar beklentisi 40 lira olduğunu anımsatan Selçuk Geçer, bu seviyelerin daha da yükselebileceğini belirtti. Selçuk Geçer, doların da gram altının da daha fazla yükseleceğini ifade etti.

yeni-proje-2024-04-14t122259-248.jpg

Döviz denilince Euro ve Sterlin'i de düşünmek gerektiğini söyleyen Geçer, Euro ve Sterlin'in de sabit kalmayacağını yükselmeye devam edeceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN