Dolar sahiplerini sevindiren haber! Hazırlanın, birden çok sert fırlayacak

Dolar sahiplerini sevindiren haber! Hazırlanın, birden çok sert fırlayacak

İsrail-Iran gerilimi ve yerel seçimlerin sona ermesinden sonra dolar fiyatlarının geleceği merak konusu oldu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar analizini paylaştı. Hazırlanın, birden çok sert fırlayacak...

İsrail-Iran gerilimi ve yerel seçimlerin sona ermesinin ardından dolar kuruna ilişkin önemli bir analizde bulunan ekonomist Selçuk Geçer, doların aniden zirve yapacağını açıkladı.

'BİR ANDA FIRLAR GİDER, NEYE UĞRADIĞINIZI ŞAŞIRIRSINIZ'

Geçer, doların önümüzdeki günlerde hızla yükselebileceği ve bu durumun kur korumalı mevduat sisteminden kaynaklanabileceğini belirterek şu ifadelere yer verdi: "Dolar yarın karşınıza roket gibi çıkar, füze gibi çıkar. Arkadaşlar, bir anda fırlar gider, neye uğradığınızı şaşırırsınız"

Geçer, ayrıca Merkez Bankası'nın 2024 sonu dolar beklentisinin 40 TL olduğunu hatırlatarak, bu seviyelerin daha da artabileceğini ifade etti. Geçer, ayrıca Euro ve Sterlin gibi diğer para birimlerinin de yükselebileceğini ve sabit kalmayacağını vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN