Dolar ve euroda ibreler tersine döndü

Dolar ve euroda ibreler tersine döndü

Uzun zamandır dalgalı bir seyrin hakim olduğu piyasalarda bugün de yükseliş devam ediyor. Dolar, önceki kapanışına göre yükseliş göstererek cuma gününe 18,8185 seviyesinden başladı. Yeni yılda rekor üstüne rekor kıran euro ise bugün düşüşe geçerek, 20,5199 seviyesiyle açılış yaptı.

Geçtiğimiz yıl boyunca Türk Lirası'nın yaşadığı tarihi değer kaybı ve döviz kurunun fahiş yükselişinin önlenememesiyle piyasalardaki istikrarsız gidişat da sürüyor. Vatandaşın sıkı takibinde olan dolarda bugün yükseliş hakimken, art arda rekor tazeleyen euroda aşağı ivmeli bir hareket mevcut.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl tarihi değer kazanan dolar, güne yukarı yönlü hareketle 18,8185 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,8064 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl 20 TL sınırını aşarak peş peşe rekor tazeleyen euro ise, haftanın son günü düşüş eğilimi gösteriyor. Önceki kapanışını 20,5312 seviyesinden yapan euro/TL, günü 20,5199 seviyesinden açtı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN