Dolarda 15 güne fırtınalar kopacak! Selçuk Geçer kuruşu kuruşuna hesapladı: 1 dolar bakın kaç TL olacak!

Dolarda 15 güne fırtınalar kopacak! Selçuk Geçer kuruşu kuruşuna hesapladı: 1 dolar bakın kaç TL olacak!

Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararının ardından hareketlenen dolar TL kuru vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 19 TL'ye kadar dayanan dolar kuru yukarı yönlü hareketlerine devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Elinde dolar bulunduran vatandaşları uyaran Geçer, 2 hafta sonra doların geleceği rakamı duyurdu. Öyle bir seviyeye ulaşacak ki ağzınız açık kalacak. Bakın 1 dolar kaç TL olacak?

Dövizde yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararının ardından dolar TL kurunda yükselişler başladı. Elinde dolar bulunduranlar ne yapacağını şaşırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarılar peş peşe geldi. 2 hafta sonrayı işaret eden Geçer, dolar için öyle bir seviye verdi ki duyanlar döviz bürolarına koşuyor. Bunu yapmayan yandı! Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini...

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT! SELÇUK GEÇER UYARDI

Hafta başından bu yana hareketlilik yaşayan dolar kuru vatandaşların gündeminde. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz düşürme kararı dolarda dalgalanmaya neden olurken yatırımcılar 'Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Dolar alınmalı mı, satılmalı mı?' sorularını araştırıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, merak edilen soruları yanıtladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer, 1 doların 2 hafta sonra hangi seviyeye ulaşacağını açıkladı. Peki 1 dolar kaç TL olacak? Dolar yükselecek mi?

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Piyasalardaki genel durumu değerlendiren Selçuk Geçer, ABD'de artan enflasyonun dövizde büyük sorunlara neden olacağını belirtti. 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna cevap veren Geçer, olası bir enflasyon görülmesi halinde doların yeniden yukarı doğru bir endeks getirebileceğini söyledi.

gfgfgfgfgf-10.jpg

DOLAR İÇİN ÖYLE BİR SEVİYE VERDİ Kİ...

Dolar tahminleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar TL kurunun 2 hafta sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Dolarda 3-5 TL arasında artış beklediğini ancak bunların en iyi senaryolar olduğunu belirten Geçer, ABD'nin enflasyonunun frenlenmemesi halinde doların 35 TL'ye kadar yükselebileceğini söyledi. Türkiye'de yaşanan enflasyonun önüne geçilmesinin oldukça zor olduğunu belirten Selçuk Geçer, yakın zamanda doların çok büyük bir yükselişe imza atacağını belirterek elinde doları olan vatandaşı uyardı.

hghgghhg-2.jpg

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar kuru hafta sonuna değer kaybıyla başladı. Sabah saatlerinde yüzde 0,02 oranında değer kaybeden doların alış fiyatı 18,8875 TL satış fiyatı ise 18,8991 TL oldu.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro kuru dün sabahki düşüşün ardından bugün yeniden yönünü yukarı çevirdi. Güne yüzde 0,35 oranında değer artışıyla başlayan euronun alış fiyatı 20,0917 TL, satış fiyatı ise 20,0968 TL oldu.

STERLİN BUGÜN NE KADAR?

Sterlin dün yaşadığı düşüşü hızla telafi etti. Bugün sabah yüzde 0,89 oranında değer kazanan sterlinin alış fiyatı 22,7588 TL satış fiyatı ise 22,7798 TL oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN