Doları ok gibi fırlatacak gelişme! Büyük döviz operasyonu geliyor: 25 TL olacak!

Doları ok gibi fırlatacak gelişme! Büyük döviz operasyonu geliyor: 25 TL olacak!

Dövizde yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcıların gündeminde. Vatandaşlar dolar kurunu yakından takip etmeye devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken Selçuk Geçer, tarih vererek uyardı. Doları ok gibi fırlatacak gelişme! Büyük döviz operasyonu geliyor! O tarihte dolar 25 TL olacak! İşte Selçuk Geçer'in dolar tahmini ve uyarıları...

Vatandaşların gözü kulağı dolar kurunda. Seçimlere doğru gidilirken yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırmaya başladı. Dövizde yaşanan son dakika gelişmelerini değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için kritik tahminlerde bulundu. Seçimlerden sonra oluşacak senaryoları değerlendiren Geçer, dolar için korkutan tahminlerde bulundu. Dolar borcu olanlar elinizi çabuk tutun! Büyük döviz operasyonu geliyor. Dolar o tarihten sonra 25 TL olacak!

SELÇUK GEÇER UYARDI: BÜYÜK DÖVİZ OPERASYONU GELİYOR

Dolar tahminleri ile sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer, dolar borcu olanlar için kritik uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz hafta dövizde yaşanan atakları değerlendiren Geçer, doların önümüzdeki günlerde 25 TL olacağını ifade etti. Tarih veren Geçer, yatırımcıları uyardı.

hjhjhj-66.jpg

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru giderken, piyasalarda belirsizlikler devam ediyor. Vatandaşlar 'Seçimden sonra dolar ne kadar olacak?' sorusunu araştırırken Selçuk Geçer, tarih verip uyardı.

O TARİHTE 25 TL OLACAK!

YouTube kanalından yeni bir video paylaşan Selçuk Geçer, 'Dolar 25 hayırlı olsun' diyerek yatırımcıları uyardı. Doların ateşleneceği tarihi açıklayan Geçer, şu ifadeleri kullandı:

"Dolar 19.56 TL'yi gördü, bir müddet sonra geri döndü. Ufak ufak kıpırdanmalar başladı. Yakın zamanda 20 liranın üzerine görürüz. Onun öncesinde 19.80 ile 19.90 arasında gider gelir, klasik hareketini yapar. 20 TL'ye giderken biraz zorlanır. Çünkü psikolojik bir sınır var orada. 9 liradan 10 liraya geçmesi çok zordu. Sonra 11, 12, 13, 14 lira için çok hızlı ilerlemişti. 20 lirayı kırana kadar biraz zorlanır. 20 lirayı kırdıktan sonra biz 24 -25 lirayı görürüz yakın zamanda. Altını çizelim bunun."

hghgghgh-28.jpg

SEÇİMDEN SONRA DOLAR NE KADAR OLACAK?

Seçimlere doğru gidilirken doların seyrine yönelik önemli açıklamalarda bulunan Geçer, "Bu kıpırdanmalar onun göstergesi. Seçim öncesi bu rakamı görür müyüz, orası biraz zor. Çünkü inanılmaz para harcanıyor. Doları bu seviyelerde tutmak için elinden gelen her şey yapılıyor. Seçimlere kadar biz 19.80 sınırlarında doları görmeye devam ederiz. Sonrasında çok sert hareketler görebiliriz. Dikkatli olmakta fayda var." dedi.

ghghghgh-51.jpg

25 NİSAN 2023 SALI DOLAR NE KADAR?

1 Dolar bugün satış olarak ise 19.43 TL dolaylarında işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN