Doların işi bitti! Selçuk Geçer ‘Ağlayacaksınız’ diyerek duyurdu… Eğer bu seviye gelirse biteriz

Doların işi bitti! Selçuk Geçer ‘Ağlayacaksınız’ diyerek duyurdu… Eğer bu seviye gelirse biteriz

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Dolar/TL kuru aniden 2 TL’lik bir düşüş yaşarken, gram altında da beklenmedik bir düşüş gerçekleşti. Geçer, “Doların işi bitti” ifadesini kullanarak el ayak titreten paylaşım yaptı. Elinde Dolar, altın, Euro olan dikkat!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası’nın aldığı yüzde 7,5 faiz artışı sonrası piyasalar alt üst olurken şaşırtan bir paylaşım yaptı. Kemer sıkma politikasını hayata geçiren Bakan Mehmet Şimşek’in faiz kararı sonrası Geçer, yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dolar/TL kuru aniden 2 TL düşerken, gram altında da beklenmedik bir düşüş yaşandı. Geçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda döviz kurunda yaşanacakları tek tek sıraladı…

DOLAR İÇİN ÖYLE BİR TAHMİN VERDİ Kİ…

Geçer, paylaşımında doların enflasyon değerine gelmediği takdirde daha fazla üzülüleceğini ifade etti. Bu durum, doların hala ekonomik etkilerini sürdürdüğünü ve enflasyon gibi faktörlerin doların değerini etkilediğini gösteriyor.

img-4686.jpeg

Selçuk Geçer’in bu paylaşımı, doların düşmesine dair beklentilerin gerçekleşmediğini ve ekonomik durumun daha karmaşık olduğunu gösteriyor. Doların gelecekteki seyri ve ekonomik gelişmeler, daha fazla açıklık kazanması gereken konular olarak ön plana çıkıyor.

SELÇUK GEÇER’İN YAPTIĞI PAYLAŞIM ŞU ŞEKİLDE:

“DOLARIN İŞİ BİTTİ” diyenlere…

Dolar 3 lira olacak di mi ? Olmazsa yüzünüze tükürelim di mi? Dolar düşünce fiyatlarda düşecek di mi? Fakirlik de bitecek di mi?

AHAN DA BURAYA YAZIYORUM !!!DOLAR ENFLASYON DEĞERİNE GELMEZSE DAHA ÇOK AĞLARSINIZ !!!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (35)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
35 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN