Duyanlar kulaklarına inanamıyor! Emeklilere 8.000 TL ödeme yapılacak

Duyanlar kulaklarına inanamıyor! Emeklilere 8.000 TL ödeme yapılacak

Emekli vatandaşlara bankalardan açıklamalar peş peşe geliyor.Bankaların promosyon yarışı Kasım ayında da devam ediyor.Yapılan son dakika açıklamalarına göre emeklilere 8.000 TL verileceği duyuruldu.İşte emekli promosyonları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Emekli vatandaşlar banka promosyonlarını yakından takip ediyor. Kasım ayı ile birlikte bankalarda peş peşe açıklama yapmaya başladı. TEB,yeni promosyon tutarını açıkladı. Kasım ayı için promosyon tutarlarında güncelleme yapan TEB, rekor artışla zirvede yerini aldı. Emekliler TEB promosyon tutarlarını merak ediyor. İşte emekli promosyonları hakkında merak edilen tüm detaylar…

EK ÖDEME YAPACAK

TEB, emekli promosyon ödemelerinde güncelleme yaptı. 3 yıl boyunca emekli maaşını bankadan alma sözü veren emeklilere 8.000 TL'ye varan ödeme yapılacak. Bununla birlikte emekli yakınını TEB’e getiren kişiler içinde kişi başı 250 TL olmak üzere toplamda 500 TL ek ödeme yapılacak.

TEB promosyon

YENİ KATILANLAR KAMPANYADAN YARARLANACAK

TEB Bankası tarafından yapılacak olan promosyon ödemeleri kapsamında yeni müşterilere 8.000 TL ödeme alacağı açıklandı. 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren emekli maaşı alacak olan müşteriler kampanya dahilinde yer alacak. Bununla birlikte 3 yıl bankada kalma sözü verilmesi ile birlikte fatura talimatı veren müşterilerde kampanya kapsamında yer alıyor.

PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Emekli aylığı 1500 TL’nin altında bulunan emekliler için 5.500 TL,

Emekli aylığı 1.500-2.500 TL arasında bulunan emekliler için 6.750 TL,

Emekli aylığı 2500 TL den fazla olan emekliler için 8.000 TL ödeme yapılacak

Kampanya kapsamında 36 ay boyunca verilen taahhütname ile birlikte 2 adet otomatik fatura talimatı da verilmesi gerekiyor. Otomatik ödeme talimatı verilen fatura ya da taahhütnamenin iptal edilmesi durumunda ise ödenen promosyon geri alınır.

Kampanya emekli maaşını TEB bankasına yeni taşıyan müşteriler için geçerlidir. Mevcut mu banka müşterileri ise taahhütlerine 3 yıllık yenilemesi durumunda promosyon kampanyasından yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN