Elinde altın olana kazandıran 2 hamle! İslam Memiş açıkladı! Yapmayan bin pişman

Elinde altın olana kazandıran 2 hamle! İslam Memiş açıkladı! Yapmayan bin pişman

Gram altın tarihi rekorları kırmaya devam ediyor. Altın biriktirenler ise satış tarihi kollamaya başladı. Peki gram altın yükselişe devam edecek mi? Gram altın düşecek mi? En karlı yatırım aracı ne? İslam Memiş'ten yatırımcılara 2 hamle uyarısı geldi. Elindeki nakit para ile o hamleyi yapanlar paraya para demeyecek

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten çok kazandıran 2 hamle önerisi geldi. Altın, borsa ve döviz seçim sonrası yükselişe geçti. Borsada hissesi olan adeta 2 katına çıkardı. Peki elinde altın olan ne yapacak? İslam Memiş'ten çarpıcı uyarılar geldi.

Borsa ile ilgili seçim sonrası yükseliş yorumlarıyla dikkat çeken İslam Memiş, bu kez gram altın için ciddi uyarılar yaptı. Gram altının her yıl şanslı bir enstürman olduğunu aktaran Memiş, "Ons veya dolar/TL birinden mutlaka destek alıyor. Kısa vadede bin 910 dolar seviyesini öngörsem de yıl sonuna kadar 2 bin dolar seviyesinin üzerini test etmesini bekliyorum." dedi.

altinfiyatinekadar-001.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN UYARIS! O İŞLEMİ YAPAN YAŞADI

Bu yıl ki beklentisinin gerçekleştiğini belirten Memiş, "12-13 Mayıs’ta serbest piyasalarda bin 516 liraya yükselen gram altını gördük. Hedefimiz önce bin 450 devamında bin 550 liraydı. Tekrar bin 550 lira denemesi bekliyorum." ifadelerini kullandı.

2 HAMLEYİ YAPAN KAZANACAK!

Yatırımcılara 2 önemli altın kuralı açıklayan Memiş, "Yılın ikinci yarısında dolar karşısında ne varsa değer kazanmasını bekliyorum." diye konuştu. İki önemli altın kural ise şunlar:

- Sepet

- Parite üzerinden işlem

Memiş, 2 hamle için" Bu iki hamleyi yapmayan kazanamaz!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN