Elinde altın tutanlara kötü haber! Dev bankadan korkutan altın tahmini: Net tarih verip uyardılar, tepetaklak olacak

Elinde altın tutanlara kötü haber! Dev bankadan korkutan altın tahmini: Net tarih verip uyardılar, tepetaklak olacak

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası yükselişe geçen gram altın 2.449 liraya kadar yükselirken çeyrek altın fiyatı ise 4.030 TL'ye kadar tırmanmış durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi?' sorusunu araştırırken dev bankadan korkutan altın tahmini geldi. Elinde altın tutanlara kötü haber! Almanya'nın dev bankası Commerzbank, net tarih verip uyardı.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ve ardından gelen ABD enflasyon verileri altın fiyatlarını tetiklemiş durumda. Ons altın küresel piyasalarda 2.363 dolara kadar tırmanırken iç piyasada gram ve çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı satılır mı? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırmaya başladı. Elinde altın tutanlara kötü haber! Almanya'nın dev bankası Commerzbank, yıl sonu altın tahminini güncelledi. Net tarih verip uyardılar, tepetaklak olacak.

DEV BANKADAN KORKUTAN ALTIN TAHMİNİ

Almanya'nın dev bankası Commerzbank, altın ve gümüş fiyatlarındaki tahminini değiştirdi. Banka, altın fiyatlarındaki gerilemeyi 2024'ün ikinci yarısını işaret etti. Gümüş için ise tahmin yükseltildi.

yeni-proje-2024-05-23t103429-033.jpg

Almanya'nın dev bankası Commerzbank, bugün yayınladığı raporda, altın ve gümüş fiyatlarındaki tahminlerini değiştirdi. Banka gümüş için 2024 ve 2025 sonuna yönelik tahminini yükseltti.

ELİNDE ALTIN TUTANLARA KÖTÜ HABER! NET TARİH VERDİLER

Commerzbank, ons altın fiyatının ise 2024'ün ikinci yarısında 2300 dolar seviyesine gerileyeceğini öngördü

yeni-proje-2024-05-23t103413-970.jpg

Commerzbank raporuna göre 2024 sonu için ons gümüş fiyatı tahminini 29 dolar seviyesinden 30 dolar olarak öngörüldü. 31 dolar olan 2025 sonu beklentisini de 32 dolar olarak değiştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN