Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat! Selçuk Geçer'den beklenmedik uyarı: Satmak için en doğru an...

Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat! Selçuk Geçer'den beklenmedik uyarı: Satmak için en doğru an...

Altın ve dolar tahminleri ile sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasalara ilişkin yeni bir değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara dikkat çeken Geçer, beklenmedik bir uyarıda bulundu. Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat! Ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı. Satmak için iyi bir fırsat. İşte Selçuk Geçer'in altın uyarısı...

Ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Piyasaları değerlendiren Geçer, altın fiyatları ile ilgili beklenmedik bir tahminini paylaştı. Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat! Selçuk Geçer'den kritik uyarı. Satmak için en doğru an geldi çattı. Geç kalan başını duvarlara vuracak.

ELİNDE BİR GRAM BİLE ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. ABD enflasyon verileri ile birlikte yükselişe geçen gram ve çeyrek altın fiyatları sorgulanmaya devam ediyor. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altın ne zaman alınır ne zaman satılır?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Elinde bir gram bile altını olanlar dikkat!

yeni-proje-2024-05-16t103116-244.jpg

SELÇUK GEÇER ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: SATMAK İÇİN EN DOĞRU AN

ABD enflasyon verile ile birlikte ons altın fiyatı 2.417 dolar seviyesine çıkarak rekor kırdı. Ancak daha sonra savaş geriliminin azalmasıyla birlikte altın fiyatları düşüşe geçti.

yeni-proje-2024-05-16t103046-564.jpg

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den ise altın fiyatları ile ilgili flaş bir uyarı geldi. Elinde altın olanları uyaran Geçer, "Altın çok yükseldi. Artık satmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN