Elinde birikmişi olanlar dikkat! 5 yöntem ile paranızı ikiye katlayın! İslam Memiş’ten altın değerinde açıklamalar

Elinde birikmişi olanlar dikkat! 5 yöntem ile paranızı ikiye katlayın! İslam Memiş’ten altın değerinde açıklamalar

Uygun fiyatlı altın almak isteyenler buraya! Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 5 önemli formüle değindi .İskontolu fiyatlarla altın satın alma formüllerini açıklayan uzman isim yatırım yapmak isteyenleri de bilgilendirdi. İşte İslam Memiş'ten altın değerinde açıklamalar…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş indirimli fiyatlardan altın almak isteyen vatandaşları ilgilendiren önemini açıklamalarda bulundu. İndirimli altın nasıl alınır? sorusunu yanıtlayan uzman isim 5 önemli formüle değindi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile vatandaşları bilgilendiren İslam Memiş bankaları zarara uğratmadan altın almak isteyenler için 5 formül açıkladı. İşte İslam Memiş'ten altın değerinde açıklamalar…

SERTİFİKALI ALTIN

Sertifikalı altın alım satım işlemlerinde komisyon ödemeleri ve ek maliyetler yer almamaktadır. Kolay saklanabilmesi nedeniyle de uzmanlar tarafından tavsiye edilen sertifikalı altın İslam Memiş’inde gündeminde yer aldı. Sertifikalı altın aynı zamanda %0 stopaj imkanı da sunmaktadır.

altin-fiyat.jpg

İRAN'DAN UCUZ ALTIN İÇİN VAN


Toptan altın alım işlemleri İstanbul Kapalıçarşı, İstanbul Harem gibi çeşitli noktalardan yapılmaktadır. Altın madenciliği yapan firma ve internet siteleri üzerinden alım işlemleri yapılırken daha indirimli altın almak isteyenler için altın değerinde açıklamalar geldi. Bu alımlarda altın miktarına göre indirim fiyatı uygulandığı ifade edilirken Türkiye'de Van üzerinden alınan altınlar tercih edilmektedir. İran'dan getirilen altınlar daha ucuz bir şekilde satılmaktadır.

altin-1.jpg

HURDA A​​​​​​​LTIN


Uygun fiyatlı altın almak isteyenler için bir diğer tavsiye ise hurda altın olarak karşımıza çıkıyor. Diğer altın türlerine göre daha düşük fiyata satın alınan bu altınlar işçilik uygulanmadığı için daha düşük fiyattan satılmaktadır. Vatandaşların kuyumculara sattığı Bu altınlar burada fiyatına satın alınabilmektedir ve bu altınlar atölyelerde yeniden işlem görebilir.

altin-piyasa.jpg

DİĞER SEÇENEKLER


İslam Memiş altının nereden alındığından ziyade yatırım sürecinin de önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Uzun vadeli yatırım düşünen kişilerin kuyumcuları tercih etmesi gerektiğini dile getiren Memiş, alım satım yapacakların bankadan almasının daha karlı bir işlem olacağını vurguladı.

altinlar.jpg​​​​​​​

UZMANLARDAN FAİZ YORUMLARI

ING Bank uzmanları tarafından değerlendirilen piyasalar vatandaşların da dikkatinde yer alıyor. Altın fiyatlarının yılın ikinci yarısında rekor seviyeye ulaşacağı belirtilirken FED politikasının da orta vadede altın için kilit önemli olduğu aktarıldı. Mayıs ayında 25 baz puanlık faiz artırımı beklentisi artarken FED faiz aralığının %5-5,25 olması bekleniyor. FED faiz politikalarının ise 4 çeyrekten itibaren 75 baz puan düşüş yaşaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN