Elinde parası olan bugün kuyumcuya koşsun! Günlerdir bekleniyordu, bugün itibariyle başladı

Elinde parası olan bugün kuyumcuya koşsun! Günlerdir bekleniyordu, bugün itibariyle başladı

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından uzmanlardan uyarı geldi. Elinde parası olanlar bugün itibariyle kuyumcuya akın edecek. Günlerdir beklenen o müjde sonunda geldi. Bugün itibariyle altında yeni dönem başlıyor...

Yatırımcıların yakın takibe aldığı uzmanlardan uyarı geldi. Altında kritik gün olarak işaret ettikleri gün nihayet geldi. Bugün itibariyle elinde nakit parası olanlar kuyumcuya akın edecek. Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından dikkat çeken açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

ALTINDA DALGALI GRAFİK

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından Finans Analisti İslam Memiş'ten değerlendirme geldi. Fiyatlarda benzeri olmayan düşüşlerin yaşandığı birçok uzman tarafından belirtilirken, tarih vererek daha büyük düşüşleri işaret etti. Türkiye'de yükselen enflasyon karşısında yatırımcılar birikimlerini korumak üzere altın yatırımı yapan vatandaşlar, 2024 yılında dalgalı grafikle karşı karşıya kaldı. Nisan ayında hızla düşen ons altın, aynı dönemde 2431 dolara kadar yükselerek rekora imza atmıştı.

5cac8323ae784919642e48e1.webp

AYLAR ÖNCESİNDE UYARMIŞTI

Altın yatırımcıları rüzgarın tersine döneceği zamanı merakla beklemeye başladı. Kapalıçarşı piyasasının bilinen isimlerinden İslam Memiş yatırımcıya beklediği yanıtı verdi. Piyasada manipülasyon olduğuna sık sık değinen uzman isim ABD verileri sonrasında uyarılarda bulundu. Yeni haftaya farklı bir piyasa dinamiği ile giriş yapılacağını söyleyerek, bazı uyarılar yaptı.

İslam Memiş'in uyarılarına göre, ons altın haftayı 2300 dolar seviyesinde kapatırken, günümüzde 2280 dolar seviyesinde güçlü bir sınır oluşturdu. Aşağı tönlü kurulmaların yaşanabileceğini belirten uzman isim, aylar öncesinde 2195 dolar uyarısının gecikmeli yaşandığının altını çizdi.

21-aralik-gram-ve-ceyrek-altin-ne-kadar-altin-duser-mi-qqcy.webp

ALTIN O SEVİYELERİN DE ALTINA DÜŞECEK

Ons altında düşüşün 2200 dolara kadar gerileyebileceğinden bahseden Memiş, gram altının bu durumdan negatif etkileneceğini vurguladı. Gram altının bir süreliğine 2400 TL'nin altına gerileyerek o seviyelerde kalmaya devam edeceğini belirtti.

Elinde nakit olan vatandaşlara seslenen Memiş, "Hemen hazır olun ve paranızı piyasaya sokun. İki ay boyunca dalgalanan ve baskılanan bir atmosfer sizi bekliyor. Ancak endişe etmeyin, Temmuz ayı yaklaşıyor ve işler değişecek. Trend yukarı doğru ilerleyecek ve agresif yükselişler göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN