Emeklilere rekor promosyon! Hesaplara yatırılacak tarih belli oldu: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek?

Emeklilere rekor promosyon! Hesaplara yatırılacak tarih belli oldu: Hangi banka emekliye ne kadar promosyon verecek?

Milyonlarca emeklinin maaş zammı belli oldu. 2024 yılı itibariyle en düşük emekli maaşına yüzde 49.25 oranında zam yapılarak 15 bin TL olarak belirlendi. Gelen zam sonrası hem özel hem de devlet bankaları promosyon ödemelerini güncelledi. O bankadan emeklilere rekor promosyon ödemesi. Hesaplara yatırılacak tarih belli oldu! Hemen kontrol edin ve sizde bu fırsatlardan yararlanmış olun. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankaları için duyurduğu 8 ila 12 bin TL arasındaki emekli promosyonlarına ilişkin detaylar netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın verdiği bilgiye göre, emeklilerin promosyonları 28 Mart'ta hesaplarına yatırılacak. Peki, kamu ve özel bankalar emeklilere ne kadar promosyon verecek?

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK, VAKIFBANK

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank emeklilere vereceği promosyon miktarları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası 8 ila 12 bin TL arasında belirlendi. Bu gelişme, özel bankaların da promosyon miktarlarını güncellemesine yol açacak ama henüz bir düzenleme mevcut değil.

yeni-proje-2024-03-22t101547-275.jpg

ÖZEL BANKALAR

İşte bazı özel bankaların emekli vatandaşlara sunduğu promosyon miktarları ve detayları:

ING, SGK emekli maaşını bankaya taşıyanlara ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Otomatik Fatura Talimatı ile toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon imkanı sağlanıyor.

Yapı Kredi, SGK emekli aylığını üç yıl boyunca bankadan alma taahhüdü verenlere 12.500 TL'ye varan nakit promosyon öneriyor.

Akbank, emekli maaşını bankaya taşıyanlara 10.000 TL’ye varan promosyon ve ek olarak 2.500 TL chip-para ile toplam 12.500 TL ödül fırsatı sunuyor.

İş Bankası, SGK emeklilerine 7.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor.

yeni-proje-2024-03-22t101602-504.jpg

QNB Finansbank, 8.000 TL‘ye varan nakit promosyon ve ek ödüllerle birlikte toplam 9.200 TL’ye varan promosyon sağlıyor.

DenizBank, emekli maaşını bankadan alma sözü verenlere 5.000 TL’ye varan promosyon fırsatı veriyor.

Şekerbank, maaş aralıklarına göre 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Bu promosyon kampanyaları, emeklilerin bankalar arasında seçim yaparken dikkate alacakları önemli bir faktör olacak. Emekliler, banka promosyonlarından yararlanmak için belirtilen tarihlerde başvurularını yapabilirler. Bu süreçte, bankaların sunduğu ek avantajlar ve hizmetler de tercihlerde etkili olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN