Emeklilere tam 5 bin TL ödeme yapılacak! Geç kalan başını duvarlara vurur. Son 2 gün kaldı, hemen başvurun

Emeklilere tam 5 bin TL ödeme yapılacak! Geç kalan başını duvarlara vurur. Son 2 gün kaldı, hemen başvurun

Türkiye'de artan enflasyon ile birlikte hayat pahalılığı artmış ve milyonlarca vatandaş geçinme sorunu yaşamaya başlamış durumda. Özellikle emekliler aldıkları 10 bin TL maaş ile zar zor hayatlarını sürdürürken gelen son dakika bilgisi vatandaşları heyecana boğdu. Üsküdar Belediyesi, emekli vatandaşlara özel destek ödemesini duyurdu. Emeklilere tam 5 bin TL ödeme yapılacak! Geç kalan başını duvarlara vurur. Son 2 gün kaldı, hemen başvurun. İşte detaylar haberimizde...

Emekliler aldıkları 10 bin TL ile geçinmeye çalışırken gözler sosyal destek ödemelerine çevrilmiş durumda. Bu doğrultuda yeni bir adım atan Üsküdar Belediyesi, 31 Mart seçimlerinde vaat ettiği emekli yardımlarını uygulamaya koyarak, emeklilere 5000 TL tutarında pazar yardımı yapacağını duyurmuştu. Bu doğrultuda ilk adım atıldı. Emeklilere tam 5 bin TL ödeme yapılacak! Geç kalan başını duvarlara vurur. Son 2 gün kaldı, hemen başvurun.

MİLYONLARCA EMEKLİYE 5 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Üsküdar Belediyesi, 31 Mart seçimlerinde vatandaşlara vaat ettiği 5 bin liralık emekli desteğini hayata geçirdi. Belediye, tüm emeklilere yönelik 5.000 TL tutarında pazar alışverişi desteği için başvurular alınmaya başladı.

yeni-proje-2024-05-23t104939-486.jpg

İNTERNET SAYFASINDA BAŞVURULAR BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi başvuru yapan tüm emeklilere 5 bin TL ödeme yapacaklarını duyurdu. Destek ödemeleri için başvuru yapmak isteyenler Üsküdar Belediyesi’nin resmi internet sitesinden talepte bulunabilecek.

Belediyeye giderek bizzat başvuru yapmak isteyen emekliler ise belediyenin Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü’ndeki başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak. Başvuru yapmak isteyenlerin yanlarında kimlik fotokopisi bulundurmaları gerekiyor. Ayrıca E-Devlet üzerlerinde olan tapu, otomobil bilgilerini ile emekli maaş belgesi, ikamet belgesi çıkarmaları gerekecek.

yeni-proje-2024-05-23t104959-274.jpg

SON 2 GÜNÜNÜZ KALDI! GEÇ KALAN BAŞINI DUVARLARA VURUR

Başvurular, 25 Mayıs 2024 tarihine kadar Üsküdar Belediyesi’nin resmi internet sitesi veya belediyenin Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN