Emeklilerin ikramiyeleri hesaplara o tarihte yatıyor! Rakamlar belki oldu: Emekli bu yıl toruna bol harçlık dağıtacak

Emeklilerin ikramiyeleri hesaplara o tarihte yatıyor! Rakamlar belki oldu: Emekli bu yıl toruna bol harçlık dağıtacak

Milyonlarca emekliye müjdeli haber geldi. İkramiyeler o tarihte hesaplara yatırılacak. Emekliler bu bayramda bol bol harçlık dağıtacak. Rakamlar belli oldu. İşte güncel ikramiye ödemeleri ve tarihi...

Türkiye'de bulunan 15,3 milyon emeklinin gündeminde yer alan ikramiye detayları belli oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilere ikramiye ödemesini ne zaman yapacak? İkramiye ödemeleri için tarih belli oldu. İşte o tarih....

GÜNCEL İKRAMİYE NE KADAR?

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Milyonlarca emeklinin kafasında ikramiye konusunda soru işaretleri yer alıyor. Emeliye ödenecek bayram ikramiyesine dair bilgiler paylaşıldı. Kurban Bayramı'nda emekli ve hak sahiplerine ödenecek ikramiye tarihleri verildi. 2018 yılında başlatılan bu uygulama ilk başta 1000 TL olurken, günümüzde 3000 TL olarak hesaplara yatırılıyor.

emeklilik-basvurusu-3-1.webp

O TARİHTEN ÖNCE YATIRILACAK

Emeklilerin gündeminde yer alan bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde yatırılması bekleniyor. Kurban Bayramı bu yıl 16 - 19 Haziran tarihleri arasında yaşanacak. Verilen tarihlere göre, ikramiyelerin 15 Haziran Cumartesi günü öncesinde hesaplara yatırılması bekleniyor.

Bayram ikramiyeleri emeklilere ek gelir olurken, SGK'nın ödediği rakamlar dikkat çekti. SGK, Ramazan Bayramı'nda 15,3 milyon emekli vatandaşa toplamda 41,3 milyar lira ikramiye ödemesi yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN