En uygun fiyatlı araç listesinin şaşırtan üyesi! Fiat Egea’yı bile kıskandıracak! Şubat ayında herkes bu modeli alıyor

En uygun fiyatlı araç listesinin şaşırtan üyesi! Fiat Egea’yı bile kıskandıracak! Şubat ayında herkes bu modeli alıyor

Şubat ayında uygun fiyatta araç listelerini araştıran vatandaşlar bu fiyata inanamıyor. Artan fiyatların ardından uygun fiyatlı araç bulmak da neredeyse imkansız bir hal almaya başladı. Şubat ayının en uygun fiyatlı aracı ise Hyundai'den geldi. İşte Hyundai uygun fiyatta araç fiyat listesi…

Otomotiv sektöründe farklı model ve fiyata sahip araçlar yer alırken Fiat Egea'yı tahtında neden marka Hyundai oldu. Şubat ayında Hyundai i10 model aracının fiyatını açıkladı. Sıfır kilometre araç almak isteyenler için uygun fiyatlı araçlar listesine adını yazdıran Hyundai i10 güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Hyundai uygun fiyatta araç fiyat listesi…

HYUNDAİ GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Sıfır kilometre araç almak isteyen vatandaşlar araç listelerini tek tek araştırırken hem uygun fiyat hem de yüksek performansa sahip bu araçlar herkesin tercihi oluyor. Hyundai i10 Şubat ayı fiyat listesi şu şekildedir:

hyundai-i10.jpg

  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin Manuel: 780.000 TL
  • Hyundai i10 1.0 MPI 67 PS Jump Benzin AMT: 830.000 TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Style Benzin AMT: 850.000 TL
  • Hyundai i10 1.2 MPI 84 PS Elite Çift Renk Benzin AMT: 910.000 TL

Yazının en uygun fiyatlı seçeneği olarak sunulan Hyundai i10 sıfır kilometre farklı donanım ve özelliklerle piyasada yer almaktadır. Farklı donanım ve vites seçeneklerine göre fiyat farklılıkları da görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN