Faizsiz 150.000 TL kredi müjdesi! Devletten yeni destek: Başvurmayan pişman olur

Faizsiz 150.000 TL kredi müjdesi! Devletten yeni destek: Başvurmayan pişman olur

Evleneceklere müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Faizsiz devlet destekli kredi zor günler geçiren herkese büyük katkı sunacak. Vade fırsatlarıyla da dikkat çeken destek kredisi özellikle evlilik arefesindeki gençleri sevindirdi. Detaylar aşağıdaki makalemizde.

FATİH YÜKSEL

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Erdoğan, devlet destekli kredileri duyurdu. Faizsiz ve geri ödemesi hakkında verdiği bilgilerle gençleri sevindirdi. Peki bu krediler nasıl alınacak? Ayrıntılar yazının devamında.

çiftlere para desteği

ÇİFTLERE EVLİLİK KREDİSİ

Seçimlerin de yaklaşmasıyla hükümet yeni destek programları oluşturmaya devam ediyor. Evlenecek çiftlerin acil para ihtiyaçlarını göz önüne alarak devlet destekli krediler duyuruldu. Aile ve Gençlik Bankası tarafından faizsiz kredi sağlanacağı duyuruldu. Evlenecek çiftlere, 150 Bin TL sıfır faizli kredi verilecek. Kredinin geri ödemesi 2 sene sonra başlayacak. Krediyi sağlayacak olan Aile ve Gençlik Bankası kaynağını Karadeniz gazından ve diğer sağlanan petrollerden alacak. Bu uygulamanın daha önce Norveç'te uygulandığını ve şimdi de Türkiye'de de uygulanacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Evlenecek her çifte sağlanacak olan bu kredinin ilk başta 150 Bin TL olacağını fakat ilerleyen zamanlarda bu oranın yükseleceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN