Fırsatı değerlendiremeyen dizlerini dövecek! İslam Memiş o yatırım aracını için flaş açıklama yaptı! “Alın unutun”

Fırsatı değerlendiremeyen dizlerini dövecek! İslam Memiş o yatırım aracını için flaş açıklama yaptı! “Alın unutun”

ABD'de tarım dışı istihdam verileri 517.000 artış gösterdi. Beklentiler 118.000 seviyesinde yer alırken yaşanan artışın altın gibi emtiaları da etkilemesi bekleniyor. Altın fiyatlarında ne gibi değişiklikler olacağı merak edilirken açıklamada İslam Memiş'ten geldi. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

ABD'de tarım dışı istihdam verileri için 118.000 seviyesinde bir beklenti oluşurken yaşanan sürpriz gelişme ile birlikte verilerin 517.000 arttığı belirtildi. Yasanın artış ile birlikte son 2 ay baz alındığında tarım dışı istihdam verisinin 71.000 yukarı yönlü hareket gerçekleştirdiği görülmektedir. Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gelişmeleri açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

DOLAR ENDEKSİ YÜKSELDİ

ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanırken dolar endeksinde de %0.4 oranında bir artış yaşandı. Yaşanan gelişmeler ile birlikte ons altında %0.9 düşüş görülürken 1900 dolar seviyesine geriledi verilere yansıdı. ABD'de veriler peş peşe açıklanırken işsizlik oranının da tarihi bir düşüş göstererek %3,4 geriledi kayıtlara geçti. 1969 yılından bu yana işsizlik oranında görülen en düşük seviye olarak açıklanan rakamlar piyasayı da etkilemeye devam ediyor.

dolar-ne-oldu.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN FLAŞ AÇIKLAMA


ABD'de tarım dışı istihdam verilerinde beklenti için 118.000 tahminleri yapıldı. Ancak yapılan açıklama ile birlikte istihdam 517.000 olarak verilere yansıdı. Yaşanan artışın altın gibi emtia fiyatlarını etkileyeceği söylenirken konu hakkındaki değerlendirmeler de İslam Memiş'ten geldi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasaları değerlendirmeye devam ederken ABD'de yaşanan son gelişmelerin piyasa üzerindeki etkisine değindi. Twitter hesabı üzerinden bir değerlendirmede bulunan Memiş, emtia fiyatlarında kısa vadede beklediği düşüşün devam ettiğini vurguladı.

islam-memis-aciklama-1.jpg
Altın gümüş fiyatlarının ons ve gram bazındaki gerilemesinin kalıcı olmadığını dile getiren Memiş, “Al-unut. Yıl içerisinde agresif yükselişler göreceğiz. Ons altında 1850 ile 1890 dolar, ons gümüşte 22.50 ile 23.00 dolar arası bana ideal" açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN