Geniş aileler bu fırsatı kaçırmayacak! Toyota Nisan kampanyasını duyurdu! İndirimli fiyatıyla satışta…

Geniş aileler bu fırsatı kaçırmayacak! Toyota Nisan kampanyasını duyurdu! İndirimli fiyatıyla satışta…

Otomotiv sektöründe önde gelen markalardan biri olarak karşımıza çıkan Toyota 2024 yılı Nisan ayı için yeni kampanyasını duyurdu. Hibrit motorlu SUV model aracıyla piyasanın altını üstüne getirecek olan Toyota geniş ailelerinde göz bebeği oluyor. İşte Toyota Nisan kampanyası…

Japonya'nın Otomotiv devi Toyota, Türkiye'de önde gelen markaları arasında yer alıyor. Uzun süredir devam eden krizi geride bırakan Otomotiv devi durgunluk sürecini kendi lehine çevirdi. 2024 yılında en çok tercih edilen araçlar arasında yer alan o model aracında Nisan kampanyası yapan Toyota, otomotiv sektörünü de alt üst etti. Nisan ayının sonuna kadar devam edecek dev kampanya için düğmeye basıldı. İşte Toyota Nisan kampanyası…

TOYOTA'DAN BÜYÜK KAMPANYA

Türkiye'de otomotiv sektöründe önde gelen markalardan biri olarak bilinen Toyota kriz sürecini fırsata çevirdi. Krizin ardından yaraları sarmak amacıyla müşterilere yeni kampanyasını duyuran Toyota, hibrit motorlu SUV model araç satışlarında da satışları sırtlanmak istiyor. Toyota'nın en çok tercih edilen modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Corolla Cross Hybrid, Nisan ayının sonuna kadar kampanyalı fiyattan satışa çıkarılacak.

corolla-cross-hybrid.jpg

Su piyasasının altını üstüne getirecek hibrit motorlu Corolla Cross Hybrid, 2024 model araç sahibi olmak isteyenlerin de dört gözle beklediği bir kampanya olarak biliniyordu. Toyota resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı kampanya detayları ile birlikte yoğun bir ilgi görüyor. 125 bin TL'ye Varan indirimli fiyat etiketi ile kullanıcılarında yüzü güldü.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN