Gram altın vurup geçecek! İslam Memiş "artık bitti" diyerek duyurdu: Bundan sonra...

Gram altın vurup geçecek! İslam Memiş "artık bitti" diyerek duyurdu: Bundan sonra...

Altın fiyatlarındaki düşüşün viral olduğu günlerde İslam Memiş'ten çarpıcı açıklamalar geldi. Son paylaştığı açıklamasıyla, altın yatırımı yapacaklara seslendi. Günümüzde sık sık sorulan "Euro mu alayım, Dolar mı alayım?" sorusuna cevap verdi. Ünlü ekonomistten gram altına dair yeni rakam paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Altın yatırımcılarının gündeminde yer alan açıklama İslam Memiş'ten geldi. Son zamanlarda düşüş eğiliminde olan gram altın fiyatlarını işaret eden uzman isim, gram altında alım fırsatlarının son bulduğunu paylaştı. Tahminlerini duyuran Memiş, "Bu son!" açıklamasını yaptı.

İSLAM MEMİŞ UYARDI

Gram altında yaşanan düşüşlerin ardından yatırımcıların eli ayağına dolandı. Düşüşün devam ettiği günlerde adım adım yükselen Dolar ve Euro dikkat çekti. Yatırımcıların merakla araştırdığı, "Dolar mı alayım, Euro mu alayım?" sorusuna İslam Memiş'ten uyarı geldi.

s-63e12c67663ca5945e6e8de3c88676b112010f44.webp

DOLAR MI, EURO MU?

Euro - Dolar hakkında açıklama yapan İslam Memiş, dolar kurunun 28,6 TL seviyelerinde olduğunu işaret etti. Kasım ayı ile birlikte 28,5 direncini takip edeceğini ve Aralık ayına kadar 29 TL'yi işaret eden trend açıklamasını hatırlattı.

Açıklamasının geçerli olduğunu işaret eden Memiş, trendin yukarı yönde olacağını söyledi. Euro - Dolar paritesinin 1.06'ya kadar çekilme ihtimalinin ardından, geri çekildiğini söyleyerek 1.0690 seviyelerinde olduğunu söyledi. Dolar ve Euro arasında, Euro'nın daha avantajlı olduğuna paylaştı.

0x0-altin-fiyatlari-baskilaniyor-islam-memis-altin-alim-firsatlarini-acikladi-15-eylul-2023-gram-altin-cumhuriyet-1694763695253.jpg

BU HAFTA GRAM ALTIN TARAFI BİTMELİ

Altın hakkında görüşlerini bildiren İslam Memiş, ons altın ve gram altını hedef aldı. Beklentileri doğrultusunda ilerlediğini söyleyerek, ons altının 1928 dolara kadar indiğini, 1960 dolar direncini takip edeceğini paylaştı. Gram altında ise 1800 TL ile 1830 TL destek seviyesini hatırlatarak, "Bu hafta bu altın tarafını bitirmeniz gerekiyor diye uyarılarım vardı." açıklamasını yaptı.

GRAM ALTINDA SON

Altın açıklamalarının devamında gram altın fiyatlarının 1838 TL - 1844 TL seviyelerinde olduğunu belirtti. Altın alım işini bitirmek gerektiğini, artık alım yönünde fırsatlar vermeme ihtimalini göz önüne serdi. Ons altın fiyatlarındaki geri çekilmeler gram altın düşüşlerinde sınırlı etkiye sahip. Dolar TL kuru sebebiyle benzer düşüşlerin gram altında beklenmediğini vurguladı. Gram altında 1830 TL seviyesinin destek, 1820 seviyesinin ise aşağıdaki destek seviyesi olduğunu paylaşarak, "Buralar finish, son." sözlerini kullandı.

İslam Memiş, açıklamaların devamında, "Bundan sonra trend yukarı. Hedef 1880 lira, ondan sonra 1920 lira ve yukarı yönlü hareketlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Geçen ay bedava dediğim dönemler 1668 liraydı. Şimdi 1830'ları konuşuyoruz. Nereden nereye geldiğimizi görüyorsunuz. Alım fırsatı vermeden vurdu ve geçti." açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN