Havayolu şirketi iflas bayrağını kaldırdı! O tarihten itibaren uçuşları duruyor: ‘Artık dayanamıyoruz' diyerek duyurdu

Havayolu şirketi iflas bayrağını kaldırdı! O tarihten itibaren uçuşları duruyor: ‘Artık dayanamıyoruz' diyerek duyurdu

Dünyaca ünlü havayolu şirketinden duyanları şaşkına çevirecek bir haber geldi. İflas bayrağını resmen çektiler. O tarihten itibaren uçuşlarına son verecek. Artık hizmet vermeyeceklerini “dayanamıyoruz” diyerek duyurdular. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kanada merkezli Lynx Air havayolu şirketi aldığı bir kararla arık uçuş yapmayacaklarını ve o tarihten itibaren hizmetlerini durduracaklarını açıkladı. Uzun yıllardır hizmet veren havayolu şirketinin bu kararı özellikle uçuşları için o firmayı kullananları şaşkına çevirdi. Üstelik bu kararı “artık dayanamıyoruz” diyerek açıkladılar.

yeni-proje-2024-02-23t191002-270.jpg

“YÜKSEK ENFLASYONDAN DOLAYI DAYANAMIYORUZ”

Halk TV’de yer alan habere göre, Pazartesi günü itibariyle uçuşlarının sonlandıracağını açıklayan Kanada merkezli Lynx Air havayolu şirketi, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, kamuoyu bilgilendirildi. Şirketin CEO’su Jim Sullivan, yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki dayanamadık" diyerek üzüntüsünü belirtti.

yeni-proje-2024-02-23t191216-497.jpg

Öte yanda CEO Sullivan, personele gönderdiği mektupta, "Bu kararın sizin için sürpriz olduğunu tahmin ediyorum. Ancak yüksek enflasyon, yakıt ve operasyonel giderlerin etkisiyle artık dayanamıyoruz. 26 Şubat'tan itibaren operasyonlarımız duracak" ifadelerine yer verdi.

Yolcu hakları konusunda ise gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN