Herkes artık onu alıyor! Elektrikli o model Türkiye'de peynir ekmek gibi satıyor... Hem lüks hem ucuz

Herkes artık onu alıyor! Elektrikli o model Türkiye'de peynir ekmek gibi satıyor... Hem lüks hem ucuz

Türkiye'nin araç tercihi belli oldu. Herkes koşa koşa o modeli almak için yarışa giriyor. Elektrikli model araç Türkiye'de resmen peynir ekmek gibi satıyor. Hem lüks hem de ucuz olan bu araç tam aranılan nimet. İşte Türkiye'nin araç tercihi…

Araç fiyatları her gün artış gösterirken vatandaş da hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı araçları arıyor. Son yıllarda elektrikli model araçlar piyasada artarken vatandaşların tercihi de elektrikli araçlardan yana oluyor. Hem çevre dostu hem de lüks modelleri ile dikkat çeken bu araçlar son zamanlarda peynir ekmek gibi satıyor. İşte Türkiye'nin araç tercihi…

EYLÜL AYINDA EN ÇOK BU ARAÇLAR SATILDI

Eylül ayını geride bırakırken Türkiye'de en çok satılan araçlarda belli oldu. Sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşımlarda bulunan Emre Özpeynirci Eylül ayında en çok tercih edilen araçları açıkladı.

fiat-egea.jpg

Egea'nın 1. ve 2. sırada yer aldığını belirten Özpeynirci, Model Y ise 3 sırada diyerek duyurdu. Eylül ayında en çok satılan modeller ezber bozarken Fiat Egea Sedan ve Egea Cross ilk iki sıraya yerleşti. Tesla model Y ise Eylülde en çok satılan 3. araç oldu.

chery-ozellik.jpg

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ise T10X modeliyle 6 sırada yerini aldı. Listede yer alan ilk 10 araç içerisinde ise 2 adet Chery model araç bulunuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile detayları paylaşan Özpeynirci şu ifadeleri dile getirdi:

togg-1.jpg

“Egea bir ve ikinci, Model Y 3'üncü‼️

Eylülde en çok satılan modellerde resmen tüm ezberler bozuldu...

Fiat Egea Sedan ve Egea Cross ilk iki sırayı alırken, Tesla Model Y eylülde en çok satılan 3. model olmuş.

TOGG T10X'in 6.sırada yer aldığı listenin ilk 10'unda 2 adet de Chery modeli bulunuyor.”

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN