Hyundai Kona elektrikte şok indirim! Ucuza SUV sahibi olmak isteyenlere tarihi fırsat

Hyundai Kona elektrikte şok indirim! Ucuza SUV sahibi olmak isteyenlere tarihi fırsat

Hyundai'den bomba gibi kampanya! Elektrikli araç almak isteyenlere kaçmayacak an! Hyundai Kona elektrikte şok indirim başladı! Hyundai Kona elektrikli özellikleri neler? Hyundai Kona elektrikli fiyatı ne kadar? Ucuza SUV sahibi olmak isteyenlere tarihi fırsat...

Elektrikli araç almak için kampanya kollayanların beklediği an geldi. Hyundai, en çok satan elektrikli modelinin fiyatını düşürdü.

Elektrikli araç almak artık hayal değil! Hyundai, en çok satan elektrikli SUV modeli Kona Elektrik'in fiyatını 1.399.000 TL'ye düşürerek adeta ortalığı salladı! Bu fırsatla, çevreci ve ekonomik bir sürüş deneyimi yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat doğdu!

resim-2024-05-22-201631335.png

KONA ELEKTRİK NEDEN BU KADAR ÖZEL?

Uygun Fiyat: 100.000 TL'lik indirimle artık çok daha erişilebilir!

Yüksek Performans: 156 PS güç ve 377 km menzil ile uzun yolculuklara bile rahatlıkla çıkabilirsiniz!

Hızlı Şarj: 41 dakikada %10'dan %80'e şarj olarak zamandan tasarruf edin!

Zengin Donanım: Advance donanım seviyesiyle konfor ve güvenlikten ödün vermeyin!
Elektrikli Araç Dönemi Başladı!

Hyundai Kona Elektrik, hem çevre dostu hem de cebinizi düşünen özellikleriyle elektrikli araçlara geçiş yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Şehir içinde sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşarken, aynı zamanda yakıt maliyetlerinden de tasarruf edebilirsiniz.

HEMEN HAREKETE GEÇİN!

Bu fırsatı kaçırmayın! Hyundai Kona Elektrik'i yakından incelemek ve test sürüşü yapmak için en yakın Hyundai bayisine uğrayın. Geleceğin teknolojisiyle tanışın ve elektrikli araç devrimine siz de katılın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN