Hyundai sahibi vatandaşlara uyarı yapıldı! Sakın kaçırmayın: 30 Haziran'a kadar yapılması gerekiyor

Hyundai sahibi vatandaşlara uyarı yapıldı! Sakın kaçırmayın: 30 Haziran'a kadar yapılması gerekiyor

Türkiye'de birçok kişi özel araç kullanımına yönelirken araç sahiplerine ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Hyundai araç sahipleri için yapılan duyuru kapsamında 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Hyundai sahipleri için önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında işlemlerin 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılması gerektiği belirtildi. Yapı Kredi World müşterileri kapsamında geçerli olacak o işlemde 12 aya varan taksit fırsatı sağlanıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Yapı Kredi araç sahiplerine ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Banka tarafından yapılan açıklama kapsamında kampanya detayları şu şekildedir:

yapi-kredi-hyundai.jpg

  • 30 Haziran 2023 tarihine kadar World üyesi Hyundai servislerinden yapılacak harcamalarda peşin fiyatını 12 aya varan taksit imkanı sunulacak.
  • World üyesi Hyundai işyerleri üzerinden Bireysel Worldcard’lar ile yapılacak 300 TL ve üzeri 3-7 taksitli servis harcamalarında artı 5 ek taksit imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra Ticari Worldcard’lar ile yapılacak 300 TL ve üzeri 3-10 taksitli işlemlerde ise artı 2 taksit imkanı sunulacak.
  • Kampanya kapsamında World Eko kartlar haricindeki Tüm Yapı Kredi bireysel ve ticari kartları,Vakıfbank bireysel Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar kampanya kapsamında yer alıyor.
  • Kampanya yalnızca servis harcamaları için geçerlidir.
  • Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN