Hyundai'den beygir canavarı yeni model! Hem aile arabası hem de roket gibi: Ezber bozan tasarım

Hyundai'den beygir canavarı yeni model! Hem aile arabası hem de roket gibi: Ezber bozan tasarım

Hyundai elektrikli otomobil dünyasında çığır açıyor! Bu araç, sadece ailelerin değil aynı zamanda hız tutkunlarının da ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış bir performans harikası! Hyundai beygir canavarı IONIQ 5 N, ezber bozan tasarımıyla bütün otomobil tutkunlarını cezbedecek...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Hyundai, elektrikli otomobil piyasasında yeni bir çığır açmaya hazır. Markanın en yeni ve en güçlü elektrikli aracı IONIQ 5 N, adeta bir performans harikası olarak karşımıza çıkıyor. Yeni model aileleri ve hız tutkunlarını tek bir otomobilde birleştirmeyi başarmış gibi görünüyor. İşte, otomobil dünyasını baştan aşağı değiştirecek bu modelin dikkat çekici özellikleri:

GÜÇ VE PERFORMANS

IONIQ 5 N, tam 650 beygir gücünde maksimum güç ve 740 Nm tork ile elektrikli araçların performans anlayışını yeniden tanımlıyor. Dört tekerlekten çekiş kapasitesi ile donatılan bu araç, 0'dan 100 km/s hıza sadece 3.4 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum hızı ise saatte 260 kilometreye kadar çıkabiliyor. Bu, IONIQ 5 N'nin sadece bir elektrikli otomobil değil, aynı zamanda üstün bir performans makinesi olduğunu kanıtlıyor.

TEKNOLOJİ VE TASARIM

84 kWh'lik dev pil kapasitesi ile donatılan IONIQ 5 N, tek şarjla 385 kilometrelik bir menzile ulaşabiliyor. Araç, 800V'lik yüksek voltajlı altyapısı sayesinde, %0'dan %80'e sadece 18 dakikada şarj olabiliyor. Bu hızlı şarj özelliği, elektrikli araç kullanıcılarının en büyük taleplerinden birine yanıt veriyor.

Aracın 3.6 KWH AC gücünde V2L (araçtan elektriğe) özelliği bulunuyor. Bu sayede, IONIQ 5 N, sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesinde, bir enerji kaynağı olarak da kullanılabiliyor.

KONFOR VE KAPASİTE

2660 kilogramlık ağırlığı ve 480 litrelik bagaj kapasitesi ile IONIQ 5 N, geniş iç hacmi ve yüksek taşıma kapasitesi sunuyor. Hyundai'nin yenilikçi E-GMP platformu üzerine kurulan bu model, sadece güçlü bir performans sunmakla kalmıyor, aynı zamanda konforlu bir sürüş deneyimi de vaat ediyor.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARDA YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI

Hyundai IONIQ 5 N, piyasaya sürüldüğü andan itibaren elektrikli otomobil dünyasında yeni bir milat olarak kabul edilebilir. Güçlü performansı, hızlı şarj kabiliyeti, yüksek menzili ve kullanıcı dostu özellikleri ile bu araç, sürdürülebilir ulaşımın geleceğine ışık tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN