İkinci el otomobil lideri Otokoç'tan dev hamle! Koç grubu daha da büyüyor... Yeni kararı duyurdular

İkinci el otomobil lideri Otokoç'tan dev hamle! Koç grubu daha da büyüyor... Yeni kararı duyurdular

Türkiye’nin ikinci el otomobil lideri Otokoç’tan dev hamle geldi. Yeni kararını duyuran Otokoç, sektörde daha da büyüyecek. İşte detaylar…

İkinci el otomotiv sektörünün öncü ismi Otokoç 2. El, Türkiye’nin lideri. Yeni kararını duyuran şirket Gaziantep’te yeni bir bayi açarak satış kanallarını çeşitlendirme yoluna gitti.

7 Mayıs 2024 Salı günü Gaziantep’te yeni bir bayı açılışı yapan şirketin törenine Otokoç Otomotiv Lideri İnan Ekici, 2. El ve Filo Operasyonları İş Birimi Lideri Birkan Çalışkan, Pazarlama ve Dijital Platformlar Lideri Esra Arslanbaş Kaynak, 2. El Perakende ve Network Lideri Taylan Filiz, Bayi Sahibi İsmail Kurtul’un dışında birçok davetli ve basın mensubu da katılım sağladı.

2024 HEDEFİNDE 20 BAYİ VAR

Otokoç Otomotiv’in lideri İnan Ekici, sektörün devamlı büyüdüğünü ve 96 yıldır sektörde standartları belirlediklerini söyledi. Otokoç 2. El, Türkiye genelinde 30 lokasyonda hizmetlerini sürdürüyor ve 2024 yılı için 50 bini aşkın araç satışı amaçlıyor.

otokoc.jpg

Otokoç Otomotiv 2. El ve Filo Operasyonları Lideri Birkan Çalışkan, şirketin büyümeye devam ettiğini ve Gaziantep dışında Denizli, Mardin, Hatay, Malatya, Kayseri, Sivas, Erzurum ve Şanlıurfa gibi illerde de bayilikleri olduğunu aktardı. Çalışkan; Kocaeli, Tekirdağ, Çorum ve Diyarbakır gibi illerde de kısa süre önce bayilerinin faaliyete geçtiğini söyledi.

Bayi sahibi İsmail Kurtul ise Otookç 2. El’in Güneydoğu Anadolu bölgesinde önemli bir adım attığını ve bölgeye değer katacağını ifade etti. Kurtul, şirketin sunduğu güvenilir hizmetlerin Gaziantep ile çevresindeki tüketiciler için önemli bir avantaj olduğunu da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN