İlk TOGG sahibi o iki isim olacak! Teslimatlar başlıyor: TOGG teslim tarihi ne zaman?

İlk TOGG sahibi o iki isim olacak! Teslimatlar başlıyor: TOGG teslim tarihi ne zaman?

Yerli otomobil TOGG'un satışları başladı. Ön siparişler yapıldı, ilk sahipleri olacak isimler belli oldu. TOGG'un ilk sahipleri olacak iki isim ise hepimiz için gayet tanıdık... İşte TOGG'un ilk sahipleri...

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ilk sahiplerine kavuşuyor. Önümüzdeki hafta teslimine başlanacak araçların ilk alıcısı ise Erdoğan çifti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk Togg'u pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edeceklerini açıkladı.

togg-erdoganlar.jpg

İLK SAHİBİ ONLAR OLACAK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Togg ile ilgili yaptığı açıklamasında "Togg'da ilk siparişi veren Sayın Cumhurbaşkanımıza pazartesi günü aracını teslim edeceğiz." şeklinde konuştu.

togg-yeni.jpg

İKİNCİSİ ALİYEV'İN


Varank, ikinci Togg aracı ile ilgili ise "Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın Aliyev'den randevu aldık. İkinci aracı da Sayın Aliyev'e teslim etmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

togg.jpg

İLK TESLİMAT BAŞLIYOR


2022 yılında seri üretime geçen Togg'un ilk teslimleri nisan ayında yapılacak. V1 ile V2 donanımlı 314 km menzile sahip versiyonlu TOGG T10X’lerin teslimatları ise Temmuz 2023’te başlayacak.

V1 donanımlı 314 kilometre menzile sahip 953 bin TL’lik T10X’in teslimat dönemi ise Kasım 2023.

togg-erdogan.jpg
ÖN ÖDEME BEDELİ İADE EDİLECEK


Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri (60 bin) kullanıcıların Trumore e-Cüzdanlarına, ardından bankalarına bağlı olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN