İslam Memiş bu kez tarih verdi! Elinde altın, dolar, TL'si olanlar dikkat: Beklemeyeni bekleyen son...

İslam Memiş bu kez tarih verdi! Elinde altın, dolar, TL'si olanlar dikkat: Beklemeyeni bekleyen son...

Yatırımcılar internet üzerinden uzmanların açıklamalarını merakla araştırıyor. Peki İslam Memiş 1 Haziran tarihi ile ilgili neler söyledi? Tüm detaylar haberimizde.

Seçim süreci sonrasında piyasalarda yaşanan hareketlilik hızla devam ederken yatırımcılar uzmanların açıklamalarını araştırmaya başladı. Peki İslam Memiş süreç ile ilgili neler söyledi? 1 Haziran tarihinde neler bekleniyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCIYI UYARDI

Geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş işsizliğe dikkat çekti. Ekonomik dengeleri işsizlik oranlarının belirleyeceğini söyleyen Memiş, 

İslam Memiş 1 Haziran Açıklaması

1 Haziran tarihinden itibaren işsizlik oranlarında artış beklediğini de söyledi. İslam Memiş aynı zamanda ABD taraflı yapılan açıklamaların dolar yükselişini açıklayacağını beklediğini de söyledi ve politikalarda değişiklik olması halinde doların değer kazanacağıı belirtti. İslam Memiş tarafından yapılan bu önemli açıklamalar epey dikkat çekti. Memiş bu açıklamalarda sadece tahminde bulunduğunu ve ekonomik anlamda değişkenliklerin her zaman olabileceğini söyledi. İslam Memiş sık sık altın piyasası, dolar piyasası ve yatırımcılarla ilgili yaptığı önemli yorumlar ve tahminleriyle dikkat çekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN