İstanbulkartı olanlara otoparklar yüzde 50 indirimli!

İstanbulkartı olanlara otoparklar yüzde 50 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden otopark ücretlerine yüzde 50 indirim kararı geldi. İstanbul'da araçlarını toplu taşıma ile entegre kullananlar, ödemeleri İstanbulkart ile yapmaları halinde yüzde 50 indirime hak kazanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Park Et Devam Et" sisteminin kapsamını genişlettiklerini duyurdu. Seçili İspark Park Et Devam Et otoparklarını aracını park eden ve ödemesini İstanbulkart ile yapanlar yüzde 50 indirimden yararlanabilecek.

İmamoğlu paylaşımında, "İstanbul’da Park Et Devam Et Devri! Sürdürülebilir ulaşımı desteklemek ve kent merkezlerine yapılan kişisel araçlı yolculukları azaltmak amacıyla Park Et Devam Et sisteminin kapsamını genişletiyoruz." ifadesini kullandı.

İmamoğlu şunları kaydetti:

"Seçili İspark P+D otoparklarında aracınızı park edin, İstanbulkart’ınızı kullanarak toplu taşıma araçlarıyla devam edin; dönüşte otopark ücretini de İstanbulkart ile ödeyerek otopark ücretinde %50 indirim kazanın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN