Kolundan tuttuğunuzu Akbank'a götürün! Büyük kampanya başladı, yakınını getirene 2 Bin TL hediye

Kolundan tuttuğunuzu Akbank'a götürün! Büyük kampanya başladı, yakınını getirene 2 Bin TL hediye

Akbank müşterilerine hediye gibi yeni bir kampanya sundu! Yakınını getiren müşterilerine 2000 TL hediye eden banka ayrıca 5000 TL'lik başka bir kampanya daha başlattı. İşte, Akbank'ın kaçırılmayacak fırsatı...

Akbank, müşterilerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni bir kampanyaya imza atan Akbank, yakınını davet eden müşterilerine 2000 TL, maaşını Akbank'a taşıyanlara ise 5000 TL hediye ediyor.

DAVET ET KAZAN

Akbank müşterisi olanlar, davet kodlarına Akbank Mobil Kampanyalar menüsü üzerinde yer alan "Davet et kazan" bölümünden ulaşabilecekler. Her davet kodu kişiye özel olurken, ödül kazanımı da bu kodlar üzerinden takip edilecektir.

Kampanya kapsamında Akbank'lılar, davet ettikleri yakınlarının ilk defa Akbank müşterisi olması halinde davet edilen her kişi başına 100 TL olacak şekilde toplamda 2000 TL chip-para kazanabilecekler.

s-h-12-ic.jpg

Ayrıca 30 Eylül 2023'e kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyanlarda, maaş ödemesinin yapıldığı ayı takip eden ilk ayda davet işlemi gerçekleştiren Akbanklıya davet ettiği her yakını için 1000 TL olacak şekilde toplamda ek 5000 TL chip-para yüklemesi yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN