Mart ayının en ucuz modeli! 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! Herkes bundan almak isteyecek

Mart ayının en ucuz modeli! 600 bin TL’nin altında sıfır araç fırsatı! Herkes bundan almak isteyecek

Otomotiv sektörünün en uygun modelleri birbiriyle yarışmaya devam ediyor. Uygun fiyatlı araç arayışında olanların tercihi bu listeden yana olacak. Hyundai, Fiat, Renault, Kia ve Citroen model araçlar yeni kampanyalarıyla yüz güldürmeye devam ediyor. Tüketiciye farklı teklifler sağlayan dev markalar rekabeti kızıştırıyor. İşte sektörün en ucuz otomobili…

İkinci el araçları olan ilgi her geçen gün artarken otomotiv firmaları da sıfır araçlar için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Sektörün önde gelen markaları arasında yer alan Hyundai, Fiat, Renault, Kia ve Citroen birçok farklı model aracında farklı kampanyalar düzenliyor. Tüketicinin ilgisini çeken araç fiyatları merak uyandırırken 600 bin TL'nin aracın altında sıfır araç fırsatı sunuluyor. İşte sektörün en ucuz otomobili…

1 MİLYONUN ALTINDA SIFIR ARAÇ FIRSATI

Otomotiv sektöründe birbirinden farklı markalarda uygun fiyat seçenekleri sunulurken yapılan kampanyalarda dikkat çekiyor. Mart ayında 1 milyon TL'nin altında alınabilecek araçlar şu şekildedir:

Fiat Egea Sedan modellerinde, en uygun donanım seçeneği bulunan Easy karşımıza çıkarken 2024 model yılı Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP versiyonunun kampanyalı fiyatı ise 939.900 TL olarak belirlendi.

fiat-egea-sedan.jpg

Hyundai en uygun otomobili olan i10 modeli için 2024 model yılı aracında başlangıç versiyonunun için 806.000 TL'lik fiyat belirledi.

2024 model yılı KIA Picanto ise başlangıç fiyatı olarak 855.000 TL eder satılıyor.

Renault Taliant başlangıç fiyatı ise 864.900 TL olarak belirlendi.

renault-taliant-ozellik.jpg

1 milyon TL'nin altında uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi ise Hyundai i10 modelden yana oluyor.

600 BİN TL'NİN ALTINDA ARAÇ FIRSATI

Sıfır otomobil arayışında olan vatandaşlar fiyat listelerini detaylıca inceliyor. Otomatik firmaları tarafından sunulan model ve fiyat performansları incelenirken Mart ayının en uygun fiyatlı sıfır otomobili Citroen Ami model oluyor. 2024 model yılı Citroen Ami model aracın fiyatı 437.000 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN