Merakla beklenen BYD Seal U Türkiye'de! 100 km'de 0,9 litre yakıyor: Fiyatı da resmen açıklandı

Merakla beklenen BYD Seal U Türkiye'de! 100 km'de 0,9 litre yakıyor: Fiyatı da resmen açıklandı

Çinli otomobil devinin merakla bekleneni sonunda ülkemize geldi! BYD Seal U DM-i , Avrupa pazarında ilk kez Türkiye'de müşterileriyle buluştu. Elektrikli devinin yeni modelinin fiyatı açıklandı, beklenenden çok daha uygun bir fiyatla sunuldu. BYD Seal U DM-i fiyatı ne kadar? İşte BYD Seal U DM-i özellikleri...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Türkiye otomobil pazarı, BYD'nin yeni şarj edilebilir hibrit (PHEV) modeli Seal U DM-i'nin lansmanıyla hareketleniyor. D-SUV segmentinde konumlanan bu araç, 2.090.000 TL gibi beklenenden çok daha uygun bir fiyatla satışa sunuldu. Özellikle Avrupa pazarında ilk kez Türkiye'de müşterilerle buluşan bu model, hem iç hem de dış tasarım açısından %100 elektrikli kardeşiyle büyük benzerlikler taşıyor.

resim-2024-04-15-085622575.png

BYD SEAL U DM-i ÖZELLİKLERİ

Seal U DM-i, 1.5 litrelik 4 silindirli benzinli motoru ve 145 kW gücündeki elektrik motoru ile dikkat çekiyor. 18.3 kWsa kapasiteli Blade Batarya ile donatılan araç, tam şarjla WLTP ölçümlerine göre ortalama 80 kilometre elektrikli menzil sunarken, bu menzil şehir içinde 110 kilometreye kadar yükseliyor. Araç ayrıca, kombine olarak 1080 kilometrelik etkileyici bir menzil vaat ediyor ve 100 km'de yalnızca 0.9 litre yakıt tüketimi ile çevreci yanını da ön plana çıkarıyor.

resim-2024-04-15-085658217.png

Bu modelin Türkiye'ye özel olarak getirilmesi, elektrikli araçlara yönelik düzenlemeler nedeniyle ertelenen elektrikli versiyonun yerini alarak gerçekleşti.

BYD Seal U DM-i'nin Türkiye pazarına girişi, özellikle şarj edilebilir hibrit teknolojisine olan ilgiyi artırabilir ve bu segmentteki rekabeti kızıştırabilir. Uygun fiyatı ve üstün özellikleriyle bu model, hem ekonomik hem de çevreci bir seçenek arayan tüketiciler için ideal bir tercih olma potansiyeline sahip. Seal U DM-i, sürdürülebilir mobiliteye geçiş yolunda Türkiye'deki otomobil kullanıcılarına önemli bir adım sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN