Merakla beklenen yeni Peugeot 5008'den ilk görüntü! Devasa ekranı gören gözlerine inanamıyor

Peugeot'un en sevilen SUV'u yeni Peugeot 5008, otomobil tutkunları tarafından heyecanla bekleniyordu. Merakla beklenen yeni Peugeot 5008'den ilk görüntü geldi. Geniş ailelerin favorisi devasa ekranıyla büyüledi...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Peugeot'nun en sevilen SUV'u 5008'in yenisi geldi. İlk görüntülerde görülen devasa ekran otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı. Özellikleriyle otomobil tutkunlarını cezbeden Peugeot 5008 tam premiıum hissi veriyor.

PEUGEOT 5008 ÖZELLİKLERİ

resim-2024-02-26-200521133.png

Merakla beklenen yeni Peugeot'un 5008'den ilk görüntü geldi. Peugeot'un premium hissi veren SUV'si, modern ve sportif dış tasarımı, geniş ve konforlu iç mekanı ile dikkat çekiyor. 165 beygir gücünde turboşarjlı bir motora sahip olan araç, 0'dan 100 km/s hıza yalnızca 8,1 saniyede ulaşabiliyor ve üstün yakıt verimliliği sunuyor. Ayrıca, aracın iç mekanında yüksek kaliteli malzemelerle kaplı rahat koltuklar, geniş dokunmatik ekran, Apple CarPlay, Android Auto desteği, çift bölgeli otomatik klima kontrolü gibi özellikler yer alıyor​​.

Yeni Peugeot 5008, Mart ayında tanıtılacak ve çeşitli güvenlik donanımları, bilgi-eğlence sistemi, ve çeşitli sürüş özellikleri ile geliyor. Bu özellikler arasında otomatik acil frenleme, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı gibi güvenlik sistemleri bulunuyor. Bu teknolojiler, aracı daha güvenli bir seçenek haline getiriyor​​.

YENİ PEUGEOT 5008 NE KADAR OLACAK?

Ayrıca, daha önceki kullanıcı deneyimlerine göre, 5008 geniş aileler için oldukça uygun bir seçenek olarak görülüyor. İç hacmi, genişliği ve konforu kullanıcılar tarafından özellikle takdir ediliyor. Performans açısından da güçlü bir motor seçeneği sunan Peugeot 5008, şehir içi ve şehir dışı kullanımlar için ideal bir araç olarak karşımıza çıkıyor​​.

Peugeot 5008'in Avrupa fiyatları ise temel model için yaklaşık 34.000 eurodan (1 milyon 122 bin TL) başlaması bekleniyor, bu da 5008'i kendi sınıfında rekabetçi bir seçenek yapacağı düşünülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN