Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı

Yaklaşık 16 milyon emeklinin beklediği 3 bin lira bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ikramiye ödemeleri 5 Nisan'a kadar yapılacak. İkramiyeler maaşları aldıkları hesaplara yatırılacak.

Ramazan Bayramı'na sayılı gün kala yaklaşık 16 milyon emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı. Geçtiğimiz yıla göre yapılan yüzde 50 artış ile emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL ödenecek.

ÖDEME TAKVİMİ BELİRLENDİ

Bayram ikramiyeleri, SSK kapsamında emekli olanlara 2, 3 ve 4 Nisan, Bağ-Kur'dan emekli olanlara 5 Nisan, Emekli Sandığı kapsamındakilere ise 2, 3 ve 5 Nisan'da ödenecek.

SSK EMEKLİSİ İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ

SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan, 19, 20, 21 ve 22'si olanlara 3 Nisan, 23, 24, 25 ve 26'sı olanlara 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.

BAĞ-KUR EMEKLİSİ İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ

Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

EMEKLİ SANDIĞI İKRAMİYE ÖDEME TARİHİ

Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'si olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5'i olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

gki5lyjwaaaqw-s.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN