Motor tutkunlarının beklediği haber! Suzuki'nin o modeli Türkiye'ye ön satışa başladı: İşte asfalt canavarının Türkiye fiyatı

Motor tutkunlarının beklediği haber! Suzuki'nin o modeli Türkiye'ye ön satışa başladı: İşte asfalt canavarının Türkiye fiyatı

Motor tutkunlarının beklediği haber geldi! Suzuki'nin o modeli Türkiye'ye ön satışa başladı! Adrenalin tutkunlarını heyecanlandıran bu model, performansı ve tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte asfalt canavarının Türkiye fiyatı...

Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği markanın en yeni modeli olan Suzuki GSX-S1000GX, ön satışa sunuldu. Firmanın resmi açıklamasında, Suzuki GSX ürün ailesinin bir parçası olan bu modelin, GSX-S1000 ve GSX-S1000GT gibi önceki versiyonlara kıyasla daha uzun yol motosikletinin konforunu spor motosikletlerin heyecanıyla birleştirdiği belirtildi. Yeni GSX-S1000GX, renkli TFT gösterge paneli ve bağlantı özellikleriyle üst düzey spor touring deneyimi sunarken, GSX-S1000GT modelinden ayrılan önemli özelliklere de sahip olduğu vurgulandı.

SUZUKI GSX-S1000GX ÖZELLİKLERİ

suzuki-gsx-s1000gx.jpg

Suzuki GSX-S1000GX’in, uzun mesafeli sürüşler için tercih edilen touring motosikletlerin zarafetini ve dik sürüş pozisyonunu sportif görünümle birleştiren lüks bir crossover model olduğu ifade edildi. Yeni modelin modern tasarımı, agresif superbike performansıyla uzun mesafeli sürüşlerin rahatlığını sağladığı belirtilirken, LED ön farlar ve kompakt LED gündüz farlarının keskin çizgilerle dikkat çektiği aktarıldı.

Suzuki GSX-S1000GX’in 999 cc'lik sıvı soğutmalı DOHC motoruyla geniş güç bandı ve pürüzsüz tork eğrisine sahip olduğu vurgulanırken, Euro 5 emisyon standartlarını karşılayan egzoz sistemiyle güçlü bir sportif egzoz sesi sunduğu belirtildi. Elektronik gaz kelebeği gövdeleri ve rölanti devir kontrolü gibi özelliklerin motorun performansını artırdığı ve Euro 5 uyumluluğuna katkı sağladığı açıklandı.

Suzuki GSX-S1000GX’in Suzuki Gelişmiş Elektronik Süspansiyon (SAES) ve Suzuki Adaptif Yol Stabilizasyon (SRAS) gibi yenilikçi süspansiyon teknolojileriyle donatıldığına dikkat çekilirken, bu teknolojilerin farklı yol koşullarında konforlu ve kontrol edilebilir bir sürüş sağladığı ifade edildi.

ÖN SATIŞ FİYATI AÇIKLANDI

SUZUKI GSX-S1000GX (2024 - on) Review | MCN

Mart ayında düzenlenecek olan Motobike İstanbul fuarında ilk kez görücüye çıkacak olan Suzuki GSX-S1000GX’in, uzun mesafeli sürüşler için ideal bir seçenek olduğu ve Türkiye'de 899 bin 900 TL’den ön satışa sunulduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN